Virker Gnaversirenen til bekæmpelse af skadedyr?

Skadedyrsbekæmpelse skal igangsættes hurtigst muligt – ellers kan det blive et meget dyrt og ubehageligt bekendtskab. Nogle skadedyr kan ødelægge rigtig meget både i og omkring dit hus. Nogle ødelægger din have, andre angriber din bil og de værste kan faktisk ødelægge dit hus på blot et par år – for slet ikke at tale om den frygtelige stank, som de efterlader over alt. Det er derfor absolut essentielt at du går i gang med skadedyrsbekæmpelse så hurtigt som overhovedet muligt – og her er Gnaversirenen generelt en rigtig god løsning.

Hvad er Gnaversirenen?

Gnaversirenen er et elektronisk apparat, der kan skræmme forskellige skadedyr væk blot ved at udsende en højfrekvent lyd. Lyden er med så høj frekvens at den ikke kan høres af den menneskelige øre – eller af almindelige husdyr som f.eks. hund eller kat – men det kan høres af diverse skadedyr, som du absolut ikke ønsker i din bolig. Ideen med Gnaversirenen er, at støjen fra apparatet vil irritere dyrene så meget, at de søger langt væk fra din bolig. Apparatet bruges altså både til at skræmme skadedyr væk, som allerede har fundet vejen indenfor samtidig med at det holder andre skadedyr væk. Det gode ved Gnaversirenen er, at der ikke er tale om bekæmpelse i traditionel forstand, da dyrene ikke slås ihjel. Der er derfor tale om en human bekæmpelsesform, som blot skræmmer dyrene væk fra det område, hvor de irriterer eller gør skade. Det er en kæmpe fordel, da man så ikke skal bruge en masse tid på at opsætte fælder eller bruge gift, hvor man risikerer at dyrene dør et sted inde i væggene, hvor de kan lugte kraftigt, når de går i forrådnelse.

Hvilke skadedyr kan man bekæmpe med lyd?

Gnaversirenen kan bruges på nogle af de mest gængse skadedyr i Danmark, såsom rotter, mus, mår og flagermus. Det er skadedyr, som både efterlader sig en forfærdelig stank og ødelæggelser så langt øjet rækker samt utallige sygdomme, som kan gøre boligens beboere hundesyge. Fordi Gnaversirenen virker på så mange forskellige skadedyr, er det en god løsning, når man gerne vil af med skadedyr – især når man ikke er helt sikker på, hvilke skadedyr man egentlig har besøg af. På den måde slipper man for at foretage en masse undersøgelser for at finde frem til, hvilket skadedyr, der er tale om og en masse forskellige bekæmpelsesmetoder. Det sparer både tid og penge.

Vil du gerne være sikker på at holde din bolig fri for skadedyr? Bestil Gnaversirenen her: https://gnaversirenen.dk/