Varm hjemmet op på grøn og billig manér med varmepumper

Du kan både spare og få en mere klimavenlig opvarmning af hjemmet ved at investere i varmepumper som luft-til-luft- eller luft-til-vand-varmepumper. Disse bringer varme ind i dit hjem, selv når der er isnende koldt udenfor, og supplerer de varmesystemer i form af fx en pilleovn eller oliefyr, du allerede har. Over tid sparer du penge ved at bruge mindre brændsel.

Overvej en Toshiba varmepumpe til hjemmet

Er du på udkig efter varmepumper med internationalt renommé, kan du fx prøve Toshiba varmepumper. Luft-til-luft-varmepumper kan du få fra mærket på flere former, herunder som gulvmodel, vægmodel eller loftmodel. De kan bruges i alle hustyper for at give en komfortabel grundtemperatur, du vælger inden for det varmeinterval, pumpen kan give varme inden for.

Varm radiatorer med luft-til-vand-varmepumper

Luft-til-vand-varmepumper lader dig fylde såvel radiatorer som vandhaner og rørværk under fliserne op med varmt vand, der ikke henter sin temperatur fra brændsler som gas, bio eller fjernvarme, men i stedet kommer fra luft udenfor. Varmepumper fra Toshiba kan findes med en høj SCOP-værdi, der viser, hvor effektivt pumpen leverer varme set i forhold til elforbruget.

Hold et komfortabelt indeklima med aircondition

For at holde et komfortabelt indeklima, kan du ved siden af varmepumper også investere i et airconditionanlæg. Disse kan bidrage til at køle hjemmet ned i måneder, hvor der ellers ville blive alt for hedt. De fungerer med et lavt lydniveau og kan fjernstyres, så du ikke behøver begive dig hen til nogen termostat for at justere temperaturen, men kan gøre det fra sofaen.

Forhør dig om varmepumpens størrelse før køb

Hvor stor en varmepumpe eller aircondition, du skal bruge til et hus/et lokale, afhænger logisk nok af lokalers størrelse og ved luft-til-vand-varmepumper af dagligt forbrug af varmt vand. Før køb af varmepumpe bør du spørge forhandlere til råds om, hvad der er den rigtige til dig.