Valhalla Petfoods – det bedste foder til din hund

Har du en hund, som du holder rigtig meget af? Ønsker du at servere det bedste foder for den? Så bør du tage et kig på udvalget fra Valhalla Petfoods.

Danske Valhalla Petfoods producerer hundefoder lavet på danske råvarer. Deres mission er at producere et rent, naturligt, økologisk og bæredygtigt hundefoder, hvor hunden får opfyldt alle dens næringsbehov. Foderet fra Valhalla Petfoods er bygget på inspiration fra den nordiske natur og ingredienser, så den rene danske kvalitet opnås. Derudover har man stor fokus på bæredygtighed, da ingen processer for at lave dette foder belaster miljøet. Det er altså det perfekte hundefoder til enhver glad hund, som skal have den daglige energi.

Hvis dette lyder som noget for din hund, så finder du her et stort udvalg af hundefoder fra Valhalla Petfoods.

Dette består hundefoder fra Valhalla Petfoods af

Alle varianter fra Valhalla Petfoods er lavet med mange økologiske og bæredygtigt fremstillede ingredienser, der alle er danske. Dette betyder også, at råvarerne ikke har skulle transporteres langt og er fremstillet uden miljøskadelige stoffer, og på den måde gør du også noget godt for miljøet ved at vælge lige præcis dette hundefoder. Derudover er der ingen konserveringsmidler, GMO’er eller kunstige tilsætningsstoffer i produkterne. Du finder varianter med op til 52% kød, og derudover bruges der ingredienser som kartoffel, lakseolie, hørfrø, tang, æble og meget mere, som alt sammen er med til at give hunden den næring, vitaminer og mineraler den har behov for til at kunne leve et optimalt liv samt give den et højere aktivitetsniveau.

Valhalla Petfoods til alle hunde

Hundefoder fra Valhalla Petfoods er lavet til alle hunde, uanset alder, race og størrelse. Foderet er lavet i samarbejde med danske dyrlæger, således er altså intet overladt til tilfældighederne. Du kan derfor med god samvittighed servere denne type hundefoder til din bedste ven. Du kan med stor fordel tage et kig på det store udvalg af forskellige varianter, hvor der er rig mulighed for at lade din hund prøve nogle forskellige smage og finde sin favorit. Din hund vil med garanti elske dig, hvis du serverer foder fra Valhalla Petfoods til den.