Tips til at sikre dit hus i ferien

Når vi tager på ferie, har vi ikke længere fuld kontrol over vores eget hjem. Der er mange, der ikke synes, at det er særlig sjovt at efterlade sin bolig, medens man er på ferie – og det er fuldt forståeligt. I de nedenstående afsnit vil du blive klogere på, hvad du kan gøre for at sikre dit hus, når du ikke er hjemme.

Du vil blive præsenteret for en række konkrete tips, som du kan vælge at bruge, før du forlader dit hjem i Frederikssund eller Holbæk en længere periode. Du kan ydermere få lavet et sikkerhedstjek af en låsesmed fra byens-laase.dk, hvis du ønsker at sikre dit hjem på den bedst tænkelige måde, når du eksempelvis er på ferie.

Du skal undgå Facebook-opslag

I takt med at der er kommet flere og flere brugere på sociale medier som eksempelvis Facebook, er der også større og større potentiale blandt de kriminelle, der bruger Facebook til at finde boliger, hvor de kan begå indbrud.

Når du er på ferie, skal du undgå at poste billeder af, at du ikke er hjemme. Du sender et signal om, at du ikke er hjemme, hvis du gør dette. Hvis du gerne vil poste billeder, skal du gå ind på Facebook og ændre dine indstillinger, så det kun er dine venner, der kan se dine opslag.

Lav en aftale med din naboer

Hvis du kan få en af dine naboer til at tømme postkassen og generelt bare holde lidt liv i din bolig, er det også sværere for potentielle indbrudstyve at finde ud af, om du er hjemme eller ej.

Brug dine lamper

Hvis du har muligheden for det, kan du sende et signal ved at have en lampe tændt om aftenen. Du kan installere en timer, så den tænder og slukker på faste tidspunkter i løbet af et døgn.