Tid til wellness og selvforkælelse?

Der findes næsten intet skønnere end når der står ”selvforkælelse” på programmet. Dette er især tiltrængt efter en stressende periode på arbejdet eller en husrenovering.

Tag afsted på spaophold

Hvis du er til luksus og wellness, så kan det uden tvivl anbefales at booke et spaophold – se tilbud på ophold lige her. Der findes mange skønne spaophold rundt omkring i Danmark, hvor du kan få pulsen helt ned og lade batterierne op.

Oftest så er et spaophold med overnatning, men du kan også blot hive en enkelt dag ud af kalenderen. En afslappende dag med spabad, sauna, dampbad og meget andet. Du kan både nyde en spadag alene, med din kæreste eller sammen med vennerne/veninderne.

Skab det perfekte hjemmespa

Hvis pengepungen ikke rækker til et spaophold i denne omgang, så kan du faktisk omdanne dit eget hjem til et wellnessområde for en enkelt dag.

  • Start ud med et skønt langt – og varmt bad. Køb noget godt bodyscrub og lad en god hårmaske trænge ind i håret.

  • Lav din egen ansigtsmaske. Der findes mange gode opskrifter til disse rundt omkring internettet. Lad den sidde lidt tid, og nyd 10 minutters afslapning i sofaen. Hav gerne et glas bobler stående ved siden af, som skruer op for luksus-fornemmelserne.

  • Slut af med et lækkert og sundt måltid. Bestil gerne noget lækkert take-away, så du selv slipper for at stå ved gryderne.

Derudover så er det også vigtigt at du sætter den helt rigtige wellness-stemning. Dette kan for eksempel være noget afdæmpet lys, levende lys og duftpinde, som skaber en skøn atmosfære.

Hvis du vil gå ekstra meget ind på wellness-stemningen, så kan det ligeledes anbefales at lave en makeover af badeværelset. Dette kan fx være at male væggene i en naturfarve, som ofte udstråler wellness. Derudover kan det også anbefales at hive en masse planter indendørs.