Stautrup festudlejning til dine havefester

Af Kevin - 17 Feb 2022

Stautrup Fest Udlejning er din lokale festudlejning i Aarhus. De har stor erfaring med fester og events, hvilket ofte betyder mange mennesker. De kan hjælpe dig med borde/stole, duge, service og selvfølgelig flotte telte til din fest eller event. De sørger altid for at have et stort udvalg, så du kan få lige præcis det du ønsker til dit arrangement. både så det bliver hyggeligt og ikke mindst smukt og elegant. Hvis du derfor skal have nogle havefester, så skal du med sikkerhed gøre brug af stautrup festudlejning.

Stautrup festudlejning og havefester

Hr. Stautrup startede forretningen for 6 år siden, da han besluttede sig for at købe 6 teardrop pavilloner (som stadig er populære den dag i dag) fordi han ville have sig selv en havefest. Siden da har de flyttet flere havefester videre flere gange pga. efterspørgsel til havefester. Der er derfor utroligt mange gode grunde til at holde nogle havefester.

Hvorfor er havefester så populære?

1) Havefester er populære. Ifølge en undersøgelse foretaget af OpinionNet i 2014 viser det sig, at 15 % af de adspurgte har afholdt mindst én havefest i 2013. Det betyder, at masser af mennesker gerne vil holde dem i fremtiden. Derfor bør du præsentere dig selv som en person, der holder havefester, for det bredest mulige publikum.

2) Havefester er meget fleksible, når det kommer til tidspunkt og varighed. Havefester kan afholdes hele året rundt, men de fleste afholdes i godt vejr mellem maj og september. Havefester er derfor særligt velegnede til sommerarrangementer, hvor du ikke vil genere gæsterne meget, hvis de bliver udenfor til langt ud på aftenen – også selv om det begynder at blive mørkt meget tidligere på grund af tidsskiftet i oktober. Du kan dog med de rigtige redskaber forlænge sæsonen for havefester, hvis du ønsker.

3) Havefest er ofte en “god blanding”. Et haveparty kombinerer forskellige aktiviteter – at spise sammen, spille badminton eller fodbold på en græsplæne og nyde nogle drinks udendørs på en smuk dag. Havefester omfatter så mange forskellige aktiviteter, at det appellerer til et bredt publikum.

Havefester er derfor en utrolig god måde at mødes på, samtidig med at det er billigere end så mange andre arrangementer og så passer de til alle aldre.