Står du og mangler tapet til dit hjem, har tapethuset et udvalg til dig!

Tapethuset er en virksomhed med 120 års erfaring inden for tapet, vægbeklædning og maling. Deres rødder går helt tilbage til 1898, hvor butikken startede i Jægergårdsgade i Aarhus.

I dag ligger deres store butik og showroom lige bag Storcenter Nord på Katrinebjergvej 93A i Aarhus Nord. Med mere end 25.000 forskellige tapeter fra 30 danske og udenlandske leverandører tilbyder de Danmarks største udvalg af kvalitetstapeter og fototapet. Uanset om du er på udkig efter tapet med blomster, tapet med mursten og beton eller måske et helt andet tapet, så finder du det i deres showroom. Du kan også vælge mellem tapethusets store udvalg af maling, som alle er fremstillet uden skadelige kemikalier.

Tapethuset er det perfekte sted at finde alt det, du har brug for, for at give dit hjem et nyt og frisk look. Med deres erfarne personale står de altid klar til at hjælpe dig med at finde de rigtige produkter og give dig råd om hvordan de bedst kan anvendes. Så hvis du leder efter inspiration eller bare vil pynte dit hjem, er tapethuset det rette sted at gå hen!

Find dit tapet hos tapethuset

Inviter naturen ind i dit hjem med tapethuset tapeter. Med frodige planter, vilde blomster og nysgerrige dyr tilføjer vores tapeter dybde og en sofistikeret atmosfære til ethvert rum. De tilbyder alle former for tapet til børne- og teenageværelser, så dine børn kan få lige præcis det værelse, de drømmer om. De har fugtbestandige tapeter, der er særligt velegnede til badeværelser og vådrum. Hvis du foretrækker nordiske linjer, har vi mange tapeter med fine mønstre i afdæmpede farver, der passer perfekt til skandinavisk indretning. Tapethuset har det perfekte tapet til at opfylde alle dine behov.

Tapethuset går op i kvalitet

Hos tapethuset er de stolte af deres store udvalg af kvalitetstapeter. De fører tapeter fra alle de store udenlandske leverandører såsom Cole and Son, Sanderson, Harlequin og Ralph Lauren. Derudover har de mange tapeter fra danske Tapetcompagniet, som har en masse spændende kollektioner. De sørger for altid at være opdateret med de nyeste trends, så de kan tilbyde dig det bedste inden for tapet og vægbeklædning. Du vil ikke fortryde købet af tapet, fra tapethuset!