Søger du hjælp til haven? Sådan finder du en dygtig havemand

Af hus-haand - 08 Sep 2021

I Danmark er det blevet mere og mere normalt, at vi ’outsourcer’ dagligdagens pligter for at få mere tid til vores familie og de ting, som vi holder af.

Derfor er også områder som rengøring og havearbejde i stigende grad noget, som vi får hjælp til at holde styr på. Med den stigende velstand og de mange aktivitetstilbud til familielivet og selvrealisering, er det nemlig ikke lysten til at svinge støvsugeren eller trimme græsplænen, som trækker i os. Det er alt det andet.

I denne guide vil vi se på, hvordan du finder en god havemand, som kan hjælpe dig med at holde haven flot og sund.

Brug dit netværk eller søg online

Måske kender du nogen, som allerede har en god havemand, de kan anbefale? I så fald er dette ofte den bedste måde at finde sin nye havemand på, da du får en konkret anbefaling fra en person, som du kender. Se på haverne hos dine venner og familie og forhør dig i forhold til, om de mon får hjælp til opgaven eller virkelig klarer det hele selv. Er haven virkelig flot, er det slet ikke utænkeligt, de har fået hjælp udefra.

Foruden at spørge dit netværk, kan du naturligvis også søge online. I dag er de fleste virksomheder – og dermed også havemænd og anlægsgartnere – registreret online og anmeldt af tidligere kunder. Dermed kan du læse, hvilken oplevelse en anden person har haft med havemanden, så du er sikker på, du får kontaktet den rette.

Hos Green Line Anlægsgartner & Træpleje anbefaler de desuden, at man bakker mavefornemmelsen fra de online anmeldelser op med at ringe til havemanden for at finde ud af, om der er et ”match”. Sommeren er nemlig en travl sæson for havemænd over hele landet, og der skal derfor også være plads til de faste aftaler i kalenderen.