Skal du have en støttemur i haven? Læs med her

Af hus-haand - 17 Sep 2021

Hvis du har skrånede arealer i din have, så kan det være en meget god ide at få en støttemur i haven. Men hvordan griber man lige det an? Det kan du få en bedre ide om ved at bruge denne tekst som guide til dig, der skal få en støttemur i haven.

Køb stenene til støttemuren online

Du kan købe stenene til din støttemur online. Der er et kæmpe sortiment af sten til støttemure online, så det gælder bare om at scrolle løs på nettet, indtil du finder lige de materialer, som du vil bruge til din støttemur i haven.

Vælg det rette materiale af stenene til støttemuren

Du skal også vælge det rette materiale af stenene til din støttemur. Der er nemlig en masse forskellige slags materialer, så du skal bare finde ud af, hvilket materiale der passer bedst til dine krav.

Det er hertil en god ide at læse om de forskellige materialer, så du kan få en bedre ide om, hvad du skal vælge.

Vælg den rette størrelse af stenene til støttemuren

Du kan også finde sten i forskellige størrelser og designs. Størrelsen og designet af stenene kommer til at have en stor indflydelse på, hvordan din støttemur ser ud. Derfor er det også vigtigt, at du overvejer, hvordan størrelsen af støttemuren skal være.

Vælg den rette farve af stenene til støttemuren

Du skal selvfølgelig også vælge den rette farve af stenene til støttemuren. Du kan finde rigtig mange farver, så det gælder bare om at vælge noget, som passer bedst til din have.

Find ud af hvordan støttemuren skal laves

Du skal også finde ud af, hvordan din støttemur skal laves. Det kan være, at du vil gøre det selv. Det kan også være, at du skal have hjælp af en erfaren til at få lavet din støttemur helt rigtigt.