Annonce-banner

29. januar 2022

Skal din virksomhed have en opdateret indretningsmæssigt?

Det er måske ikke noget, som du tænker særlig meget over, men for mange mennesker så betyder en rolig og smuk indretning faktisk, at de slapper bedre af. Det er selvfølgelig ikke bevist, at bare fordi at dine medarbejder føler sig godt tilpas på arbejdet, at de så er mere effektive, men prøv selv at forestille dig som medarbejder. Er du mest effektiv og ønsker at yde en ekstra indsats, hvis du føler dig tilpas på arbejdet, hvilket selvfølgelig kan skyldes mange grunde, eller hvis du føler dig utilpas? Der er mange måder via indretningen at skabe en god stemning, og derudover kan indretningen faktisk også være bedre for arbejdsvilkårene.

Gode industrigulve skaber arbejdsglæde

Har du en stor lagerbygning eller en produktion, så er der selvfølgelig mange forskellige faktorer, som spiller ind i forhold til gode arbejdsforhold, men én af dem kunne være nye industrigulve. Mange af de nye industrigulve er lavet i et materiale kaldt epoxy, som både gør gulvet utrolig slidstærkt og nemt at holde, men det er også bedre at gå og stå på, da gulvet ikke er lige så hårdt som andre industrigulve. Står dine medarbejder på samme gulv i mange timer, så er bløde gulve en faktor, som vil forhøje arbejdsforholdene i virksomheden.

Vægventilator til bedre udluftning

Hele dette skriv omhandler en opdateret indretning, som forbedrer arbejdsglæden. Her er ikke tale om en ny buket blomster eller en ny grøn nipsting, men derimod tiltag som forhåbentlig vil forbedre arbejdsglæden en del. Det er selvfølgelig også store investeringer, men en vægventilator og nye industrigulve er også langtidsinvesteringer. Vægventilator vil skabe et bedre indeklima på dit kontor, så hovedpine, træthed og uoplagthed forhåbentlig blive mindre, når luften hele tiden bliver skiftet. En vægventilator er smart, da den er relativ nem at sætte op og kræver ikke, at hele loftet skal pilles ned.