Skab overblik og struktur med en magnettavle børn

Af Peter - 07 Apr 2021

Kunne du tænke dig at lære dine børn om, hvordan man skaber overblik i en tralv hverdagsuge? Så er en magnettavle børn måske den helt rette løsning.

Med en magnettavle børn har du mulighed for at hjælpe dit barn med at få et godt overblik over dagens rutiner. Når du gør dette, hjælper du dit barn med at huske, hvad der forventes fra omgivelserne, og det bliver derudover også nemmere at få et visuelt overblik over hverdagen både for dig og dit barn. En magnettavle børn fungerer ligesom et whiteboard, hvorpå du kan placere magneter, der har børnevenlige illustrationer som motiv. En magnettavler er perfekt til at præcisere de aktiviteter og rutiner, som dit barn skal deltage i både morgen, middag og aften. Ved at dagens aktiviteter er præsenteret på tavlen, skaber det nogle faste og trygge rammer, hvilket der er mange børn, som foretrækker.

En magnettavle børn er det perfekte værktøj til enhver børnefamilie, og med denne tavle bliver det også nemmere for dig som forældre at introducere nye og sunde vaner for dit barn. Alt, hvad der præsenteres på tavlen, bliver naturligvis vist på en pædagogisk og forståelig facon, således dit barn ikke bliver overstimuleret.

Hvis dette lyder som noget for jeres familie, så finder du her jeres næste magnettavle børn.

Værktøjer til jeres magnettavle børn

Der findes flere forskellige ting, som man kan tilføje til sin magnettavle. Blandt andet kan du tilkøbe en timer. Med denne timer tydeliggør du overfor dit barn, hvor lang tid han eller hun har til at udføre de aktiviteter eller pligter, som er præsenteret på tavlen. Dette er naturligvis med til at give dit barn en bedre forståelse for tid, og det gælder desuden også, når det kommer til leg, samt når det gælder trælse pligter. Der er også stjerner på tavlerne, så du kan belønne dit barn, når han eller hun har udført en pligt. Dette hjælper naturligvis børnene til at forstå, at det gør gavn at få lavet sine pligter.

Der er altså mange fordele i at anskaffe sig en magnettavle til børn som forældre, og både d