Skab en unik stemning i dit hjem med møbler fra bloomingville

Bloomingville er et af Danmarks stærkeste brands når det kommer til boliginteriør. De har alt når det kommer til bolig, uanset om du skal finde ting til stuen, køkkenet eller børnenes værelse. Bloomingville blev grundlagt af Betina Stampe, der senere allierede sig med sin mand og direktør Simon Stampe, der i samarbejde har formået at sælge de mange produkter fra Bloomingville verdenen over. De har nu et utrolig bredt sortiment, der indeholder alt fra flotte puder til meget behagelige lænestole. De blev i 2014 en del af det amerikanske firma Regent Holding og de har derfor også bredt sig til USA. Firmaet er derfor vokset en del de seneste par år og har mere end 70 personer og har 65 sælgere og distributører over hele verdenen. Selvom de har vækstet utrolig meget, så går de aldrig på kompromis med kvaliteten i de produkter, som de sælger. Kunne du godt tænke dig at vide mere omkring virksomheden? Så skynd dig ind på siden lige nu og læs mere omkring Bloomingville.

Bloomingville – Træd ind i en verden af fantastisk boliginteriør

Kvalitet, enkelthed, moderne møbler, god stemning og meget mere. Det er, hvad du forbinder med udvalget fra Bloomingville. I udvalget kan du finde flotte kollektioner med en masse forskellige stilarter, der passer til både inden- og udendørs. Med andre ord, så findes der noget til enhver smag. Det er en mærkevarer producent der gang på gang overrasker med deres utroligt specielle og unikke kollektioner som alle vil have fingrene i. Hvis du derfor godt kunne tænke dig noget helt unikt boliginteriør, så skal du helt sikkert gå ind i udvalget og købe noget fra Bloomingville.

Bloomingville – Massere af årlige kollektioner at tjekke ud

Da bloomingville sælger alt indenfor boliginteriør, så finder du helt sikkert det du mangler til dit drømmehus. Der er derfor ikke nogen undskyldninger for ikke at bo som du altid har ønsket dig. Du vil skabe en helt ny stemning og atmosfære i dit hjem med nogle helt nye møbler. De skaber en smuk blanding af fransk vintage og nordisk stil, der kan fortrylle enhver. Skynd dig derfor ind i udvalget lige nu og få fat på nogle produkter fra Bloomingville