Skab en flot facade med facadeplader fibercement

Facadeplader fibercement er et materiale, som har mange anvendelsesmuligheder og samtidig en stor popularitet. Det ses ofte i form af facadeplader på både offentlige og private bygninger, da det både er vejrbestandigt, næsten vedligeholdelsesfrit og giver massere af mulighed for at både varierer farver, struktur og former. Facadeplader fibercement består af en speciel type cement, som er blevet forstærket med fibre. Pladerne består af cement, kalk og vand og fibrene er normalt af plast og cellulose. Det er fibrene, som giver pladerne deres store styrke og gør dem meget slagfaste og vejrbestandige. Den nemme vedligeholdelse og holdbarhed gør at fibercement oftest vil blive brugt til udendørs formål. Det er et alsidigt materiale, som fås i forskellige udformninger, farver og med mange forskellige formål. Ønsker du at vide mere omkring facaplader fibercement, så gå ind på siden og lær fordelene ved fibercement facadeplader. Du vil ikke komme til at fortryde det.

Hvad er fordelene ved facadeplader fibercement?

Vælger du at beklæde din facade med facadeplader fibercement og du som sagt næsten fri for vedligeholdelse, hvorimod en beklædning i træ skal males med jævne mellemrum, hvis man ønsker at det skal beholde sin flotte facade. Så har facadepladerne også en længere levetid, hvis de sidder korrekt og er ubeskadigede. Nogle steder kan du få op til 15 års garanti på dine plader, men de vil oftest holde meget længere. I nogle tilfælde er det set at pladerne har holdt i op til 50 år. Det er de forstærkende fibre som er med til at gøre at pladerne er modstandsdygtige og slagfaste. De holder til alt slags vind og vejr og kan tåle store mængder frost og sollys uden at de tager skade. Der er så mange fordele at det næsten ville være dumt ikke at beklæde sit hus med facadeplader fibercement.

Hvordan vedligeholder man facadeplader fibercement?

Selvom at facadeplader fibercement kræver minimal vedligeholdelse er det stadigvæk en god ide at kontrollere dem en gang om året for at forlænge pladernes levetid. Når du passer godt på dine facadeplader kan du give dem en lang levetid og så er de også meget nemmere at vedligeholde end en facade i træ.