Skab det gode udeliv i haven

Når det er forår og solen titter frem, fuglene kvidrer og luften fyldes af duften af nyslået græs, så kan man virkelig mærke, at sommeren er på vej. Men måske har du lagt mærke til, at enten terrassen eller hegnet har taget en smule skade hen over vinteren? Måske vil du gerne have et nyt hegn eller en ny terrasse?

Hos Wimex – hegn, terrasser og terrassebrædder kan du få inspiration til, hvordan haven igen kan fremstå på ny og danne de perfekte rammer for et godt udemiljø.

WPC terrasse eller træterrasse?

Hvilken type terrasse skal du vælge? Det kan være svært at afgøre, da vi alle har hver vores præferencer. Nogle af os går op i udseendet, og andre tænker på, hvor meget tid det tager at vedligeholde terrassen.

Går man meget op i at finde en terrasse, hvor det er minimalt, hvor meget tid man skal bruge på vedligeholdelse, og hvor man ikke behøves at bekymre sig om splinter i brædderne, så er en WPC terrasse det helt perfekte valg.

Går man derimod op i at få en terrasse, som er 100% naturlig, og som er stærk og holdbar til diverse årstider, så er en træterrasse det perfekte valg.

Derfor er der ikke nogen terrasser, der er bedre end andre. I sidste ende er dit perfekte valg i en terrasse netop den, som opfylder dine behov og ønsker. Så gå på opdagelse hos Wimex – hegn, terrasser og terrassebrædder og se, hvilken terrasse som passer dig bedst.

Hvilket hegn skal jeg vælge?

Når man skal vælge hegn til sin have, bør man gøre de samme overvejelser som med en terrasse: Er udseendet det vigtigste? Er det spørgsmålet om minimal vedligeholdse, der er vigtig? Eller er det noget tredje, der er afgørende for det perfekte hegn? Gå på opdagelse inde på Wimex – hegn, terrasser og terrassebrædder og find dit perfekte match.