Sæbespåner til selvforkælelse

Ønsker du at forkæle dig selv på bedste vis? Er du vild med fodbad og ønsker at lave dette for at give dine fødder den bedste behandling? Så bør du overveje at bruge sæbespåner.

Med sæbespåner har du mulighed for at rense og blødgøre din hud, således den bliver ren og lækker. Du kan med stor fordel tage sæbespåner med i bad eller lave dit eget fodbad for at forkæle dine trætte fødder. Du skal først opløse spånerne i en kop med varmt vand, og når det så er opløst kan du bruge dem som du lyster. Det er altså virkelig god selvforkælelse, som du vil takke dig selv for.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et udvalg af sæbespåner.

Sæbespåner af gode råvarer

Udvalget af sæbespåner er lavet af økologiske og lokale råvarer. Alle farver og dufte stammer fra naturlige urter, og der bliver ikke tilsat kunstige farver eller dufte. Da disse sæbespåner er et håndlavet produkt, hvor der er anvendt naturlige råvarer, kan farve, udseende og duft variere en smule. Du finder både sæbespåner af hyben, bivoks, morgenfrue, kamille, kaffe, honning og meget andet. Der er altså masser at vælge i mellem, så du har gode muligheder for at finde din favorit og forkæle dig selv, eller en du holder af.

Sådan laver du det perfekte fodbad med sæbespåner

Fødderne er en af de kropsdele, som vi bruger allermest, specielt hvis man har et arbejde, hvor man går meget. Af netop den grund er det vigtigt, at forkæle sine fødder engang i mellem. Når du først har fundet din balje, som er stor nok til, at dine fødder kan få plads til at slappe af i, så skal du have opløst sæbespånerne. Derefter kan du fylde baljen op med vand i en passende temperatur, og så skal du have fundet et roligt sted, hvor du kan slappe af. Nu kan du nyde dit lækre fodbad med en kop te og en god bog. Sæt dig til rette og mærk fødderne slappe af i det lune vand. Herefter vil du opleve af få lækre og bløde fødder, som igen er klar til en hård arbejdsuge.