Sådan sikrer du din arbejdsplads, når der skal arbejdes i højden

Af hus-haand - 25 Sep 2021

På en lang række arbejdspladser inden for bl.a. produktion og byggeri, er arbejde over jordens overfladen en fast del af hverdagen. Det er nødvendigt, når arbejdsopgaver skal udføres i højden, men da der altid er en risiko forbundet med netop denne type arbejde, er det vigtigt, at du tænker sikkerheden ind på din arbejdsplads.

Hvis det ikke er sikkert at bevæge sig i højden på eksempelvis dit produktionsanlæg, kan du være sikker på, at en ulykke en dag vil opstå. Derfor kan du med fordel tage kontakt til en professionel samarbejdspartner, som har specialiseret sig i at lave løsninger til din virksomhed, der kræver adgang til arbejde over jordens overflade.

Du kan læse mere på www.kee-safety.dk, hvor du kan finde frem til en løsning, der passer til netop din virksomhed.

Alle former for sikring

Hos Kee Safety kan der altid udvikles en kundetilpasset løsning til din virksomhed. Kee Safety er en af de førende leverandører på det globale marked af eksempelvis:

  • Rækværker

  • Barrierer

  • Faldsikring

  • Tagkantssikring

Dertil laver Kee Safety alle former for løsninger, der omfatter udstyr, som kan give medarbejdere adgang til arbejde i højden på en sikker måde. Det kan eksempelvis være adgangssystemer til fabrikstage, platforme og meget andet.

Kee Safety har eksisteret siden 1934, og firmaet har derfor stor og lang erfaring inden for alle områder af sikring af din arbejdsplads, og derfor kan der altid skabes den helt rigtige løsning til dig og din virksomhed.

Den store erfaring har gjort Kee Safety til en fast del af sikkerhedsmarkedet i over 50 lande verden over, og det er denne store succes og erfaring, som du kan få ind på din arbejdsplads ved at bestille et sikkerhedssystem fra Kee Safety, der kraftigt vil minimere risikoen for ulykker på din arbejdsplads til gavn for alle.