Sådan gør du din have selvforsynende

Der er noget dejligt ved at kunne gå ud i haven og plukke ingredienserne til aftensmaden. Det er der i hvert fald mange som synes. Er du også interesseret i at blive selvforsynende og i højere grad leve af afkastet fra din have? Men er du aldrig rigtig kommet i gang? Hvis dette er dig, kan du med stor fordel læse videre i denne artikel. Her vil du nemlig høre om hvad du egentlig kan dyrke og hvordan du nemt kommer i gang. Er du klar på dit have eventyr? Så læs videre nedenfor!

Hvad kan du dyrke i haven

Der er mange muligheder, når det kommer til at dyrke ting i haven. Du kan både have store træer, som giver dig æbler eller pære. Men, du kan også fokusere på ting som du i højere grad kan bruges i din madlavning. En god ting at starte med kunne f.eks. være kartofler. Disse er billige at plante og passer stort set sig selv – nye kartofler fra haven smager også bare bedre, end dem du er vant til fra supermarkedet. Urter og grøntsager er også et godt valg til din køkkenhave. Til dette skal du bruge et drivhus eller minidrivhus. Minidrivhuse kan købes her.

Alle har plads til et minidrivhus

Der er mange som føler, at de ikke har plads til et stort drivhus – og det er da også noget af en stor investering. Men, de fleste kan overskue et minidrivhus, som også er tilstrækkeligt til en god og produktiv køkkenhave – Minidrivhuse kan købes her. Der er mange forskellige minidrivhuse. Nogle er af glas og skal monteres på en palleramme, imens andre er foldbare i plast og allerede har indbygget bund. Uanset hvilken et du vælger, så vil du uden tvivl kunne finde plads til den i din have, de fylder nemlig ikke meget og kommer i modeller, som passer ind mange forskellige steder.