Sådan får du plads til det hele på et lille badeværelse

Måske du skal flytte, og du kommer til at flytte ind i en lejlighed, der har et mindre badeværelse end det, som du er vant til. Det kan være svært lige at finde ud af, hvordan du så skal finde plads til alle dine ting, når du normalt har mange ting på badeværelset. Men heldigvis er det selvfølgelig også blot en vaneting, og det er blot nogle ting, der lige skal laves om, og hvis det hele bliver pakket godt, så er det helt sikkert muligt at få det meste til at være der alligevel. Du kan læse med her for at få gode råd til at få mere plads.

Personlig hygiejne

De fleste kvinder ønsker at gemme bind, tamponer og menstruationstrusser væk, så det ikke bare står fremme, selvom det sommetider kan være en fordel at have lidt til at stå, hvis en gæst eller lignende pludselig får brug for det. Menstruationstrusser kan altid også være inde på soveværelset, dog kan det være rart at have det hele et sted.

Hvis du kun har et lille skab, hvor sådanne ting kan gemmes væk, kan du overveje enten at købe forskellige bokse eller små kasser, hvor du så kan stille det hele ovenpå hinanden. Herved kan du få langt mere plads, end hvis du bare lod det hele stå uden, fordi du herved også skaber et større rod.

Sortering

Ofte har vi også en masse ting, som vi bare opbevarer, men det er slet ikke sikkert, at vi overhovedet har brug for det lige nu. Alt det du ikke bruger, kan du evt. pakke ned og så tage ned i dit depotrum, hvis du har sådan et. Herved fylder det ikke unødvendigt på badeværelset, når du alligevel ikke skal bruge det her og nu, og du smider det heller ikke ud.