Sådan får du mest muligt ud af et lille teenageværelse

Hvis du står og skal indrette et forholdsvis lille teenageværelse, så handler det om at tænke lidt kreativt for at få mest muligt ud af det. Der er forskellige løsninger, der gør, at du får så meget ud af et lille værelse som muligt. Det bliver du klogere på her.

Indret med en sovesofa

På et teenageværelse skal der gerne være plads til at hænge ud med venner. Derfor skal der være nogle siddepladser, så der er mulighed for det. Men hvis der også skal være plads til en seng, så kan det godt blive lidt trængt på et lille værelse. Derfor er det rigtig praktisk med en sovesofa, fordi den har begge funktioner.

På den måde får du nemlig en seng og siddepladser i én. På www.norliving.dk finder du både sovesofaer, senge og sofaer.

Vælg et højt skab

Som på ethvert andet værelse skal der være godt med opbevaringsplads. På et lille værelse er det en fordel med en form for opbevaring, der ikke fylder ret meget, som alligevel indeholder meget plads. Derfor er et højskab en rigtig god løsning. Du udnytter nemlig din plads langt bedre, når du vælger et højt skab.

Hvis du i stedet vælger en kommode, så er der rigtig meget plads oppe i højden, går det til spilde. Desuden er der rigtig mange forskellige skabe, så det er nemt at finde et, der passer ind.

Undgå for mange nips

Ligegyldigt hvilket rum der er tale om, så kommer det til at virke mindre, hvis du har for mange ting stående rundt omkring. Derfor er det en fordel at begrænse mængden af nips og overflødige ting. Nips er med til at give noget personlighed til et værelse, men når der er for mange af dem, så kommer det til at virke småt og rodet.