Sådan bruger du et whiteboard derhjemme?

Når man hører ordet ”whiteboard”, så vil det for den yngre generation nok være noget, som man brugte i skolen, mens ordet ”whiteboard” for den ældre del af befolkningen måske mere hører hjemme på et kontor eller mødelokale. Ens for begge grupper er, at ingen rigtig forbinder whiteboards med noget, som man har derhjemme i privaten, og det er en skam, da du faktisk kan få stor glæde og gavn af et whiteboard mange forskellige steder i hjemmet. Hvis ikke at du helt er overbevist endnu om, at et whiteboard vil passe ind hos jer, så læs med videre.

Hvad kan man bruge et whiteboard til?

Der er som nævnt flere forskellige brugsmuligheder med et whiteboard. Først og fremmes er det oplagt som en form for opslagstavle til jeres køkkenalrum. Hvis I er en ganske almindelig børnefamilie, så er der ofte mange forskellige planer, fritidsinteresser og legeaftaler, som skal gå op i en højere enhed. Her vil et whiteboard være fantastisk, da du kan skabe en struktur over, hvad hvert familiemedlem skal hver uge, så alle har et overblik over ugen. Derudover kan det også bruges til at skrive madplaner på, så madplanerne hænger ved siden af ugekalenderen. Udover som praktisk redskab, så kan whiteboard også bruges på børneværelserne til at tegne og lege skole med. Mulighederne er dermed mange, og det er kun børnenes fantasi, som sætter grænserne.

Forskellige størrelser

Når det kommer til selve udseendet på dit nye whiteboard, så kan det fås i forskellige størrelser, så I kan få den størrelse, som passer bedst ind til jeres køkken eller børneværelse. Der kan også være en smule forskel i selve designet af de forskellige whiteboards, da nogle kommer med en aluminiumkant, mens andre har plastikkant. Forskellen i kantens materiale afspejler selvfølgelig også prisen, så der findes whiteboards i alle prisklasser, så alle kan være med.