Annonce-banner

7. juli 2021

Sådan kommer du i gang med at sælge din bolig

Drømmer du om at sælge din bolig og komme videre på et nyt eventyr? Boligmarkedet svinger rigtig meget, så det er aldrig til at sige, hvor nemt det er at sælge din bolig. Dog er der forskellige ting, der er gode at gå i gang med for at sætte det hele i gang samt gøre dine chancer for salg større.

 

Det bliver du meget klogere på her.

 

Få en ejendomsmægler til at vurdere din bolig

 

Når du ønsker at sælge din bolig, er det rart at få en ejendomsmægler til at vurdere din ejendomsværdi. Det giver dig nemlig en indikation om, hvorvidt det er et passende tidspunkt at sælge på eller ej. Når du får en vurdering af din bolig, har du noget at tage udgangspunkt i, når du vurderer, om det er nu, du skal sælge din bolig eller ej.

 

Det er altid en god idé at få flere ejendomsmæglere til at vurdere din bolig, da det giver et mere præcist billede af din boligs værdi.

 

Hvis du går med nogle tanker om at sælge din bolig, men du endnu ikke har lyst til at kontakte en ejendomsmægler, så hjælper det at kigge på priser på andre boliger i dit lokalområde, der minder om din egen. Det giver dig en idé om prisniveauet.

 

Fiks forskellige småting i din bolig

 

Hvis der er nogle forskellige hængepartier rundt omkring i din bolig, som du længe har overvejet at gå i gang med, er det en god idé at gøre det nu. Det handler selvfølgelig om at vurdere, hvad der er værd at gå i gang med, når du har tænkt dig at sælge din bolig.

 

Men ofte er det små halve løsninger og diverse hængepartier, der skræmmer potentielle købere væk. Derfor er det fornuftigt at investere noget tid i f.eks. at skifte dine paneler, der er gået i stykker eller sætte et nyt dørhåndtag i den dør, der ikke lukker ordentligt. Det er den slags små forbedringer, der gør det nemmere at sælge din bolig.

 

Overvej at sælge uden en ejendomsmægler

 

Hvis du efter en vurdering af din bolig og grundige overvejelser kommer frem til, at du gerne vil sælge din bolig, har du enten mulighed for at gøre det gennem en ejendomsmægler eller at gøre det selv. Der er fordele og ulemper ved begge løsninger, så det kræver en grundig vurdering.