Royal Copenhagen en del af den danske kultur

Royal Copenhagen har i rigtig år været Danmarks mest eftertragtede porcelæn. Mega mussel og musselmalet service findes nu overalt i verden, og er også blevet et internationalt brand, hvor det kan findes i USA, EU og Asien. Oven i købet er Royal Copenhagen et af verdens ældste virksomheder, hvor selve produktionen af porcelænet startede for over 240 år siden. Selvom det er ved at være et ældre brand, så følger de altid med tiden. Det betyder deres design er moderne, og selv de ældre mønster bliver solgt, da der er en masse historie. Royal Copenhagen. Hvis man ser på deres historie, så har de igennem tiden fået opbygget et bredt sortiment, hvor de sælger testel, serveringsfade, kander, skåle og meget mere. Deres produktion er af den bedste kvalitet, da det er håndmalet.

Historien bag Royal Copenhagen

Virksomheden var været en del af den danske kultur siden 1775, hvor navnet stammer fra deres royale tilknytning. Deres fabrik blev nemlig skiftet af den tidligere dronning Julianne Marie, da hun skulle bruge porcelæn til det danske kongehus. Det var derfra de kendte 3 bølger blev en fast del af mærkets produktion, da de skulle præsenterer Lillebælt, Storebælt og Øresund. Mærket har desuden også en dansk krone, som skal præsentere den danske historie. Man kan derfor altid kende mærket ved dens ikoniske stempler på porcelænet. Alle danskere kender stort set det musselmalede stel. Royal Copenhagen er stort set blevet en del af danske kultur, og stort set alle danskere har et forhold til det. Mange arver porcelæn fra deres bedste bedsteforældre eller forældre. En af de perioder var det var rigtig populært var i 1800-tallet, hvor man så det i stort set alle danske hjem. Derefter har de stort set holdt deres markedsposition, hvor det stadig i dag er at finde i stort set alle hjem.

Skab en unik bordopdækning med Royal Copenhagen

Med dette meget populære porcelæn er det muligt at skabe en personlig bordopdækning. De har nemlig mange forskellige typer af porcelæn, hvor man både kan få noget moderne, men også det klassiske design Ved at kombinere de mange forskellige former, så er du sikret at skabe noget unikt på middagsbordet hver gang.