Rødvinsglas til dig!

I dag bliver der produceret vin i stort set hele verden. Tidligere var rødvin mest for de store vinlande som Frankrig, Spanien, Portugal og ikke mindst Italien. Der findes utrolig mange forskellige druer, som bruges til rødvin. Mange af dem er anonyme, men der er også nogle af de mere kendte som Sauvignon, Merlot, Pinot Noir og Syrah. Generelt så produceres rødvine som nævnt stort set overalt, så længe klimaet er til det. Rødvinen adskiller sig selvfølgelig fra de andre vine ved at den er rød, som du nok allerede havde gættet. Det er lige meget hvilken rødvin nu har fat i, så vil der altid være en nuance af rød, hvor der er så kan være mange forskellige typer af rød. Der findes rubinrød, den lyse rød, mørkerød og rød blå, som er utrolig tæt på den sorte farve. Farven betyder utrolig meget for vinen i forhold til hvad man kan forvente. Den røde farve kommer generelt fra druerne, altså skallerne fra vindruer. Det er faktisk sådan at rødvin ofte bliver fremstillet af blå druer. Det er nemlig skindet på vindruerne som indeholder tannin, som man måske kender under navnet garvesyre. Det er tannin som vinen lagre på. Det er også derfor en vin bliver bedre med årene, da jo længere tid vinen ligger sammen med skindet, så vil syre indholdet blive større.

Rødvinsglas gør det til en bedre oplevelse

Dertil er det også utrolig vigtigt man har rødvinsglas. Rødvinsglas kan nemlig være utrolig afgørende for din oplevelse. Det kan de fordi vinene er så forskellige, at det kræver at man har forskellige rødvinsglas. De forskellige rødvinsglas kan nemlig noget specielt, som er at de rammer forskellige steder på tungen, så de helt rigtige smagsløg kommer i fokus. Derfor er rødvinsglas med til at fremme din oplevelse med vinen, og er en måde man kan få en vin til at blive bedre end den er i forvejen.

Skynd dig og køb dine rødvinsglas

Så hvis du går meget op i rødvin, så er det et must at have gode rødvinsglas. De vil både imponere dig, men også dine gæster som kommer på besøg. Så skynd dig ind og bestil dine rødvinsglas, så du får de rigtige!