Profilmetal A/S har alt i stålplader og ståltagplader i høj kvalitet

Skal det gamle tag udskiftes, eller er du i gang med et helt nyt byggeprojekt, så er det helt sikkert værd at overveje at investere i et ståltag. Læg derfor vejen forbi Profilmetal A/S, der har alt, du skal bruge af stålplader, inddækninger, tagryg og meget mere i deres udvalg.

Stort og varieret udvalg af stålplader

Profilmetal A/S er uden tvivl stedet for dig, der er på udkig efter flotte og holdbare stålplader. De kan nemlig give op til 40 års garanti på deres stålplader, og dette er i sig selv bevis for, at du får et produkt, der holder. Deres varierede udvalg rummer desuden også stålplader i flere forskellige design, hvormed du har mulighed for at give dit tag lige det look, du ønsker. Samtidig slipper du også for det meste besvær i forhold til vedligehold, da stålplader hverken samler mos eller skidt. Det gør vedligeholdelsen noget lettere, og du skal heller ikke bekymre dig om hverken radon, gasser og flygtige kemikalier. Elsker du teglstenslooket, kan du finde stålplader med lignende design, og du har endda mulighed for at vælge mellem 14 forskellige farver – inkl. den traditionelle røde. Du kan selvfølgelig også vælge stålplader med et trapez-design, hvis disse falder mere i din smag. Der er dermed gode chancer for, at du kan finde de rette stålplader hos profilmetal.dk.

De mange fordele ved at vælge ståltagplader

I tillæg til sortimentet af stålplader finder du hos Profilmetal A/S også et udvalg af ståltagplader, der kan bruges til flere forskellige byggekonstruktioner. Uanset om du planlægger at lægge ståltag på skuret, garagen, carporten eller huset, så har de ståltagplader hertil. Også disse fås i en bred vifte af design og farver, hvoraf nogle bærer lighed med andre tagtyper, men med valget af ståltagplader undgår du alt besværet, der medfølger de klassiske tage. Samtidig er valget af ståltagplader også med til at sikre dig en mere miljøvenlig løsning, da materialerne er fuldt ud genanvendelige. På den måde er du med til at spare på naturens ressourcer, uden at du behøver at gå på kompromis med materialerne til dit nye tag. Der er dermed rigtig mange fordele ved at vælge ståltagplader, og handler du hos Profilmetal A/S, er der altid mange farver og design at vælge imellem. Står du og mangler ståltagplader til et bygge- eller renovationsprojekt, bør du derfor tage ind forbi profilmetal.dk og se, om de ikke også har det, du søger.

Hos Profilmetal A/S står de desuden altid klar til at hjælpe dig med at finde svar på dine spørgsmål, og i tillæg til deres gode service tilbyder de også dag til dag-levering på udvalgte inddækninger.