Pool til haven

Når sommeren står for døren, stiger salget af pools i de lokale byggemarkeder. Ungerne plager om en stor pool de kan bade i, og forældre giver sig, fordi de godt kan se, at der er mange fordele ved at have en pool til haven.

Ungerne får rørt sig

Når solen skinner udenfor, påvirker det vores humør. Når først der kommer en pool i haven, så vil både børn og voksne få rørt sig. Ungerne, der normalt går direkte ind foran computeren, vil hoppe direkte ud i poolen. På den måde, får børn rørt sine kroppe, og de får en god portion D-vitaminer fra solens stråler.

Hold poolparties

Når man har en pool, så skal der også holdes poolparties. En perfekt anledning til at invitere familien eller venner på grillmad og drinks, og eventuelt en aftendukkert. Man kunne gøre det ekstra sjovt, at lave et tema, som strandtema, eller hawaii tema, som gør det lidt mere festligt. Forældrene vil nyde kolde drinks på terrassen, imens ungerne bader i poolen.

Lav en nedgravet pool

I har måske overvejet en nedgravet swimmingpool i haven, men hurtigt er gået væld fra det igen, efter i så prisen? – Men tøv ikke, for du kan nemlig gøre noget smart alligevel. Ved køb af en swimmingpool, uanset om den er firkantet eller rundt, så kan du bygge terrasse rundt om pool, så den ligner, at den er nedgravet. På den måde, vil en ikke særlig køn pool, blive gemt væk, og det hele vil se tre graciøst og fedt ud! Installer spots i rammen rundt om pool, og det vil give en helt andet look til din bolig. _ Desuden kan du også en mere holdbar løsning, da du bruger samme pool, indtil den ikke kan mere, hvortil du skifter den ud, når den er slidt eller gået i stykker.

Bad året rundt

Uanset om du vælger at grave din pool ned, eller ej, så kan du have din pool stående året rundt. Med den rette vedligeholdelse og det rette udstyr, så kan du bade året rundt. Du kan investere i solvarmere eller elvarmer, som kan holde din pool varm, så du bade, selvom sommeren er ovre. Desuden kræver det også, at du har et cover/dækken, du kan lægger over, så du både sørge for, at vandet holder på varmen, men også, at der ikke kommer skidt og møg ned i vandet.