Passer et epoxygulv ind i private hjem?

Epoxygulvet er blevet kendt for at være den ideelle gulvtype til bl.a. værksteder, garager, lagerhaller og lignende industriområder. Det betyder dog ikke, at gulvet ikke passer ind andre steder. I nyere tid har vi for alvor fået øjnene op for at benytte epoxygulvet i private hjem – og det er der rigtig mange gode grunde til. I denne artikel fortæller vi, hvorfor epoxygulvet faktisk er et godt valg til meget mere end kun industrilokaler. Læs med her og lær mere om epoxygulvet – og så tør vi faktisk godt love, at du også vil have lyst til et epoxygulv hjemme hos dig selv.

Meget slidstærkt gulv

Slidstyrke er en kæmpe fordel i bl.a. garager og værksteder, da gulvet her bliver udsat for meget, både tunge maskiner og kørende materiel. Slidstyrke er dog ikke kun en fordel i garager og værksteder. Det er faktisk også en kæmpe fordel i private hjem. Det betyder nemlig, at gulvet kan holde til selv store belastninger fra bl.a. møbler og mennesker helt uden at det efterlader mærker i gulvet. Slidstyrken oversættes dog også til en meget lang holdbarhed – og det er derfor også et gulv, du ikke skal skifte særlig tid. Det holder år efter år helt uden at der opstår sprækker, revner eller huller, som ofte er tilfældet med andre gulvtyper.

Rengøringsvenligt gulv

Epoxygulvets rengøringsvenlighed er ikke kun en fordel i værksteder og lagerhaller, hvor man kan benytte sig af en maskine til at gøre gulvet rent. Det er også en kæmpe fordel i bl.a. køkkener. Epoxygulvet lægges nemlig i flydende form, og det betyder, at der ikke er hverken huller eller revner i gulvet, så skidt har ingen steder at gemme sig og sætte sig fast. Det er især en kæmpe fordel, hvis man gerne vil holde hjemmet rent for små børn, der leger på gulvet – man kan bare nøjes med at vaske gulvet over med en helt almindelig moppe.

Skridsikkert gulv

Epoxygulvet kan laves med en skridsikker overflade, og det er naturligvis en kæmpe fordel i værksteder og lagerhaller, hvor der går mange mennesker. Det er dog også en kæmpe fordel i private hjem, da man så kan gå rundt i bare fødder helt uden at man glider rundt. Det er også en fordel, når man har små børn, der lige er i gang med at lære at gå. Epoxygulvet kan også fås med en lyddæmpende og støddæmpende overflade, hvilket giver en meget behagelig gangkomfort.