Paper Collective – Inspirerende illustrationer

Af Kevin - 20 Aug 2021

Paper Collective er en dansk designervirksomhed, der fremstiller plakatkunst. Morten Kaaber er manden bag Paper Collective, og han udvælger nøje kunstnere rundt omkring fra hele verdenen til at skabe inspirerende plakater. Paper Collective indgår i et samarbejde med grafiske designere, kunstnere, designere og illustratorer, som kreerer grafiske prints og plakatdesign til at forskønne hjemmets vægge. Paper Collective’s kollektion af plakater er utrolig varieret. Dette skyldtes, at designere udtrykker og giver deres egen stil til kende i plakaterne. Paper Collectives brede kollektion giver rig mulighed for at finde plakater til enhver smag.

Plakaterne bliver produceret i Danmark i et begrænset oplag. Alle plakater er fremstillet i høj kvalitet med FSC-mærkede ialer og certificeret af Svanemærket. Kort sagt, kan du roligt gå på opdagelse i det store udvalg af plakater fra Paper Collective.

Køb Paper Collective og støt en god sag

Der er desuden utallige gode grunde til, hvorfor du bør købe de lækre plakater fra Paper Collective. Det er nemlig ikke bare plakater, der er utroligt flotte og eksklusive. Nej, pengene går endda til et godt formål, eftersom kollektionen nemlig er knyttet til en god sag i enten Danmark eller et andet sted i verden. Det vil sige, at for hver plakat der bliver solgt, donerer Paper Collective mindst 10% til en af de foretrukne sager. Det er desuden den pågældende kunstner, der bestemmer, hvilken sag, han eller hun ønsker at bidrage til med kunsten. Nogle af de organisationer som Paper Collective støtter, er blandt andet UNICEF, Amnesty, WWF, og forskningen i Cancer er især værd at nævne.

Så pynter du dit hjem med plakater fra Paper Collective, er du med til at støtte en god sag.

Kæmpe udvalg af Paper Collective plakater hos Design Favoritter

Hos Design Favoritter kan du dykke ned i et stort og ikke mindst spændende udvalg af plakater og kunst fra Paper Collective. Det store udvalg byder desuden på noget for enhver smag, og derfor kan du næsten være helt sikker på, at du finder præcis den plakat, som du har gået og drømt om. Dette gælder altså uanset, om du er til det simple design eller til et design, der byder på mange detaljer. Så du kan roligt gå på opdagelse i det store udvalg af Paper Collective plakater hos Design Favoritter og skabe et hjem fyldt med kunst og flotte farver. Skynd dig ind på hjemmesiden og find dine favoritter!