Pallebord – til den der vil skille sig ud fra mængden.

Står du og leder efter et flot rustikt pallebord til din have, terrasse eller have? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Med et pallebord får du et bord, som giver dig et lækkert råt touch til din indretning som du ikke får med andre møbler. Et pallebord er både kreativt og stilfuldt, samtidig med at du får et bord der er produceret af affaldstræ. Ikke nok med at bordet er fremstillet af affaldstræ og det bidrager positivt til miljøet, så får du også et bord der er helt unikt bord, da du ikke finder to borde der er 100 % ens. Bordenes rå look bevares stadig og derfor får du også et bord der pifter alle rum op. Så står du og mangler et stilrent spisebord eller stuebord, så er et pallebord lige noget for dig.

Lav dit eget pallebord

Står du og mangler dit næste ”gør det selv projekt” så er et pallebord det perfekte projekt til dig. Med sit rå og trendy look er et pallebord blevet et populært møbel at have i hjemmet, og det er helt forståeligt. DIY palleborde er billige, hyggeligere og nemme at lave, og det passer næsten perfekt ind i alle hjem. Derfor behøver du heller ikke være den helt store håndværker for at lave et pallebord. Nogle palleborde er selvfølgelig nemmere at lave end andre, men det er op til dig som individ at finde ud af, hvad du mangler i dit hjem. Men hvad skal du så bruge for at lave et pallebord? Det afhænger lidt af hvilket form for bord du vil lave, men selvfølgelig vil palleborde være en essentiel ting at bruge.

Hvad er fordelene ved et pallebord?

Der er mange fordele ved et pallebord. Du får et bord der kan være med til at give dig det sidste finish i din indretning, samtidig med at bordet er det rigtige valg når det kommer til miljøet. Et pallebord er også nemt at lave og så er det også billigt, så du ikke skal tømme pengepungen når du skal have et nyt bord. Du kan også få et pallebord i forskellige former, så du kan få dækket dit behov efter hvad det er. Du finder heller ikke to borde der er ens, og det er perfekt til dig der gerne vil skille sig ud for mængden. Så står du og mangler et spisebord, skrivebord, stuebord eller et andet bord, så skynd dig ind og køb dit pallebord i dag.