Annonce-banner

18. juli 2022

Organisering til dit køleskab – slip for at rode rundt i ulvetimen!

Efter den dybe tallerken er vores køleskab nok den bedste opfindelse, som hjælper vores husstand med simpel overlevelse – at spise friskt mad. Hvad giver vi til gengæld? Skraller fra løg, som man godt vidst skulle være fjernet for længst, en soppet agurk i grøntsagsskuffen, alt for mange dressinger til intet formål, pålæg der ligger på kryds og på tværs, uden nogen orden i udløbsdato. Du kender det sikkert godt, og mere til. Med organisering og opbevaring i køleskabet, kan der endelig komme orden på maden!

Opbevaring i alle afskygninger

Når du har sat foden i jorden, og besluttet dig for at lave orden i dit køleskabskaos, så er der rig mulighed for at specialudvælge, hvilke former for opbevaringsbøtter, du vil have. Indenfor køleskabs opbevaring findes der rigtig mange forskellige størrelse og former af gennemsigtige plastikkasser, som sikrer at du kan se, hvad du har i køleskabet, samtidig med at de holder orden på sagerne. På denne måde får man altså meget ud af pladsen man har i sit køleskab. Dette kunne være specielt handy til folket i lejligheder, som roder rundt med et køleskab fra den tynde ende af 1970’erne, hvor der ikke er plads til synderligt meget.

Hvad kan opbevares?

Her er det næsten kun fantasien, som sætter grænser! Noget som kunne være smart at få bedre organiseret, er muligvis grøntsagsskuffen. Den flyder ofte med mange ting, og det ville være en stor fordel at dele den op i to med to opbevaringskasser. Således kunne frugt og grøntsager adskilles, og man har bedre overblik. Noget andet som er en pladsstjæler, er flasker og kartoner med drikkelse. Ved at købe en høj opbevaringsbøtte, ville man kunne samle dem alle vertikalt i stedet for at de roder rundt på hylderne, når de ligger horisontalt.

Held og lykke med organiseringen!