Opnå bedring, balance og ro med biodynamisk Kranio Sakral Terapi – agkropsterapi.dk

Ved agkropsterapi.dk kan du læse om biodynamisk Kranio Sakral Terapi og booke tider til behandling. Kranio Sakral Terapi er en dybdegående terapiform. Selvom den går i dybden er den meget blid. Behandlingen foregår manuelt, og en terapeut arbejder med kroppens ressourcer for at bringe den i helbredelse. Terapeuten vil i starten af et behandlingsforløb diagnosticere de bagvedliggende problemer, som en klient kommer ind med. Disse har terapeuten i fokus under resten af behandlingsforløbet, eftersom man herigennem kan helbrede det vedvarende problem, som klienten oplever. Terapiformen går ud på at være imødekommende overfor kroppen og lytte til den. Behandleren bruger hænderne til at mærke efter kroppens rytmer. Behandleren møder rytmerne med respekt, og fordi behandleren er imødekommende overfor kroppen og lytter efter dens problematikker, opnås balance og bedring. Ved agkropsterapi.dk tilbydes biodynamisk Kranio Sakral Terapi. Behandlingerne kan hjælpe på blandt andet dårlig søvn, uro, hovedpine og mange flere – der findes en liste på hjemmesiden.

Hvem er agkropsterapi.dk?

Anna-Louise Grummesgaard har hjemmesiden agkropsterapi.dk. Denne er hjemmesiden for hendes klinik, hvor hun tilbyder biodynamisk Kranio Sakral Terapi. Hendes klinik hedder Anna-Louise Grummesgaard Kropsterapi og ligger i Solrød. Fundamentet for behandlinger ved klinikken er den holistiske tilgang til mennesker. Denne har fokus på mennesket som helhed. Krop og sind hænger nemlig sammen, og ifølge dette menneskesyn er det bedste udgangspunkt for mennesker balance. Alle kender til tavlhed i hverdagen, mange kender til tilbagevendende- eller kroniske fysiske gener, som kan forstyrre søvn, overskud, tanker og energiniveau. Anna-Louise Grummesgaard tror på, at det hele hænger sammen. Af den grund ønsker hun at hjælpe mennesker med at finde balance ved at tilbyde biodynamisk Kranio Sakral Terapi. Gennem behandlinger tror hun nemlig på, at kroppens elementer kan begynde at arbejde sammen i stedet for at arbejde imod hinanden. Ved hendes klinik er der altid tid og plads til kunderne, og hun gør alt, hvad hun kan, for at hjælpe sine kunder af med de gener og ubalancer, de oplever.

Behandlinger ved agkropsterapi.dk

Når vores kroppe er i ubalance, skyldes det ofte en række episoder/oplevelser, som har sat et fysisk/psykisk aftryk. Biodynamisk Kranio Sakral Terapi er én af tre hovedretninger indenfor Kranio Sakral Terapi, og det er denne, som agkropsterapi.dk tilbyder. Behandlingsformen drejer sig om at mærke efter ubalancer i kroppen. Fordi dette er fokusset, er behandlingen meget blid, mens den samtidig går i dybden. Behandlingen arbejder sammen med kroppen for at skabe helbredelse. En enkel session varer en time og inkluderer en indledende samtale. Som klient er du fuldt påklædt under behandlingerne. Første gang modtager du dit eget net med lagen og tæppe. Dette kan du medbringe til de resterende behandlinger. Det er vigtigt at nævne, at behandlinger ved klinikken ikke kan erstatte behandling og konsultation ved egen læge.