Multiform A/S leverer dit snedkerkøkken i København

Af Kevin - 28 Jun 2022

Multiform A/S har lavet køkkener i bedste håndlavede kvalitet i årtier. Læs med her, hvis du søger et snedkerkøkken i København eller et design køkken i Hillerød.

Få et snedkerkøkken i København hos Multiform A/S

Tænker du på at få bygget et snedkerkøkken i København? Multiform A/S er eksperter på området og har i mange år designet, udviklet og bygget snedkerkøkkener i både København og overalt i landet. De fremstilles på deres eget værksted af europæisk træ. Deres holistiske tilgang til enhver opgave gør dem unikke på området, for deres indretningsarkitekter tager højde for alt: belysning, farven på væggene, gulve, rum etc. De tilbyder store og små løsninger og kan påtage sig totalentrepriser såvel som mindre opgaver og udarbejdelsen af enkelte møbler. De har flere forskellige køkkener i porteføljen, men du kan også bestille dit helt eget unikke skræddersyede køkken, som tegnes og udvikles i samarbejde med dig selv for at matche præcis dine behov. Hvis du tænker på at få installeret et snedkerkøkken i København, så tag fordi deres flagship store, hvor du altid kan få dig en uforpligtende snak om, hvad dine muligheder er. De har ingen køkkener på lager, men de laver altid alt fra bunden efter kundens behov, ønsker og mål. Deres indretningsarkitekter tager sig god tid til at snakke med kunden om, hvad de særlige ønsker og behov er, og derfor er alle løsninger unikke. Læs mere på siden, hvis du søger et snedkerkøkken i København.

Udlev drømmen med et design køkken i Hillerød

Drømmer du om et design køkken i Hillerød? Multiform A/S har en afdeling i Hillerød, og du kan komme til en uforpligtende snak i Slotsgade. De tilbyder rådgivning, når du skal vælge snedkerkøkken, og du kan se det legendariske Form 1 køkken stående, som er en nyfortolkning af Carsten Michelsens klassiker fra 1982. Det blev designet ud fra ideen om, at køkkenet skal være et smukt møbel i rummet, og det kan tilpasses ethvert hjem. Hvis du bestiller et design køkken i Hillerød, så får du først en snak med indretningsarkitekterne, der sætter sig ind i dine behov og drømme. Et køkken, som er tilpasset præcis dine behov, vil give en helt unik følelse i hverdagen. Der findes mange klassikere inden for køkkendesign, og du kan læse mere om de forskellige modeller på www.multiform.dk, hvor du kan se deres portfolio og finde det helt rette design køkken til dit hjem i Hillerød. Læs mere på siden, hvor du også kan se deres værksted, i hvilket alle deres køkkener laves af over 25 professionelle snedkere med årevis af erfaring. På værkstedet arbejder bl.a. skuffeeksperten Ole Lindgaard, som er ansvarlig for alle de håndlavede skuffer. De arbejder med klassiske snedkerteknikker og laver derfor enormt holdbare design. Klik ind på siden, hvis du søger et design køkken i Hillerød.