Moderno.dk garanterer dig flotte design og høj kvalitet på alt fra køjesenge til overskabe

Køjesenge, overskabe, hjørnesofaer og TV borde – alle former for interiør designes og forhandles i høj kvalitet til yderst konkurrencedygtige priser hos Moderno.dk. Den danske virksomhed sælger udelukkende produkter, der er produceret i EU og derfor er certificeret derefter. Dette betyder, at alle produkter er både funktionelle, stilfulde og ikke mindst bæredygtige til priser, hvor alle kan være med.

Hyggelige køjesenge til børneværelset

Mangler du nye møbler til børneværelset, er en køjeseng måske den rigtige løsning for dig. En køjeseng er perfekt til husholdninger med begrænset gulvplads, da det samler op til 4 børn på samme areal, som en enkeltseng ellers ville have kunnet. Køjesengen er derfor et hit for både pige- og drengeværelset og ofte grundlag for leg og hygge mellem de børn, der sover i samme rum. En køjeseng fra Moderno.dk er altid fremstillet i massivt træ, der lakeres med børnevenlige produkter, og den kommer desuden med ØKOTEX 100 certificerede madrasser efter eget valg. Moderno.dk forhandler med garanti en ny seng, der passer dine børns smag og behov, så det er bare at gå på opdagelse på www.moderno.dk og lade børnene vælge deres nye køjeseng. Køjesengene leveres alle helt ind i hjemmet og kan desuden sagtens betales rente- og gebyrfrit på afbetaling.

Installer overskabe i både køkken og garderobe

Er det i stedet køkkenskabe, eller mere specifikt overskabe, du er på udkig efter, fås dette også på www.moderno.dk. På samme måde som en køjeseng udnytter plads i børneværelset, udnytter overskabe ubrugt plads i køkkenet. Overskabe kan bidrage til mere symmetri i dit køkken, samtidig med at du skaber mere opbevaringsplads til fødevarer, køkkenudstyr og andre hverdagsobjekter, du sjældent har fat i. Køkkenets øverste skabe bruges nemlig ofte til at opbevare de ting, du ikke bruger alt for ofte. Flotte og rummelige overskabe fra Moderno.dk giver dig masser af plads til netop denne type køkkenudstyr, samtidig med at dit køkken opleves en del mere harmonisk. Det er dog ikke bare i køkkenet overskabe kan installeres. På www.moderno.dk finder du også flere overskabe til blandt andet kommoden eller skohylden. Du kan derfor udnytte så meget plads som muligt ved ganske simpelt at installere overskabe, hvor du har en smule ubrugt vægplads. Uanset hvor du vælger at hænge dine nye overskabe, kan du dog vide dig sikker på, at der findes et design, som passer perfekt til dit hjem og din personlige smag for indretning.

Har du spørgsmål vedrørende et specifikt møbel eller måden varer leveres eller returneres på, kan du uden problem ringe til kundeservicetelefonen mellem 10 og 16 fra mandag til fredag.