Milwaukee – elværktøj i verdensklasse

Leder du efter noget nyt elværktøj, som kan bruges til diverse projekter? Skal det være elværktøj fra allerhøjeste skuffe i yderst høj kvalitet? Så bør du vælge elværktøj fra Milwaukee.

Milwaukee er et af branchens førende producenter af transportable Heavy Duty elværktøjer og kvalitetstilbehør til professionelle brugere i hele verden. Milwaukee blev grundlagt i 1924, og har siden da haft det primære mål at fremstille de bedste elværktøjer og tilbehør. I dag er Milwaukee synonymt for slidstærkt og driftsikkert værktøj i højeste kvalitet. Man har lavet et løfte til brugerne af værktøjet om, at de får et 100% professionelt værktøj i hånden, når man vælger Milwaukee, og på den måde får du også det bedste resultat med dine projekter. Kvalitet er den højeste prioritet, og derfor designer man pålideligt værktøj, der skal løse opgaverne bedre, hurtigere og sikrere for enhver bruger.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af værktøj fra Milwaukee.

Stort udvalg af professionelt værktøj fra Milwaukee

Dette innovative brand har før skabt bl.a. verdens første rundsav med justerbart greb. Milwaukee V28 Lithium-Ion batteri maskine var endnu en revolution i elværktøjsbranchen. Milwaukee var den første producent til at integrere Lithium-Ion batteri teknologien i sine batteridrevne værktøj, hvilket gjorde, at deres V28 batteri leverede op til dobbelt så lang driftstid og 40-50% mere kraft end et 18 volt NiCd batteri med samme vægt. Seneste innovation fra Milwaukee fortsætter med M12 og M18 batteri serierne, som er designet til at levere præcis den kraft, hastighed, holdbarhed og det drejningsmoment, som er nødvendigt for professionelle håndværkere. Der findes et hav af forskellige værktøjer, som du med stor fordel kan anskaffe dig for at klare diverse projekter og opgaver. Du finder både havemaskiner, bor, lygter, radioer, savklinger, diverse tilbehør og meget mere. Fælles for det hele er dog, at du er garanteret den bedste kvalitet og dermed også det bedste resultat hver gang. Den høje kvalitet gør også, at du kan have glæde af dit værktøj i meget lang tid. På den måde undgår du at skulle ud og købe nyt hele tiden. Bliv professionel håndværker med værktøj fra Milwaukee i hånden.