Midlertidigt pladsbehov? Lej en pavillon

Byggeri har et ry for at tage tid. Men i dag har såkaldt modulbyggeri gjort indtog i den danske byggebranche, og nu er det ganske nemt at få opført en bygning på kun et par uger. Har du et midlertidigt plads- eller bygningsbehov? Så kan du overveje at kigge på leje af pavillon hos FOCUS Moduler A/S.

Modulbyggeri og leje af pavillon

Produktionen af nye moduler eller pavilloner foregår typisk på et stort værksted, der omfatter kraner og store samlebånd. For hver station ved samlebåndet føjes der noget nyt til modulet, og når det når enden, er det klart til at blive transporteret til opstillingsstedet. Er du på udkig efter et midlertidigt byggeri såsom en kantine, et laboratorium eller en kontorpavillon, er modulbyggeri og leje af pavillon hos FOCUS Moduler A/S højest sandsynligvis den rette løsning for dig. Leje af pavillon har særligt fire fremtrædende fordele.

1. Fleksibilitet

Da pavillonmoduler er fremstillet på forhånd, er de nemme at transportere og samle på forskellige steder. Dette gør, at du nemt kan få din pavillon flyttet, hvis dit behov skulle ændre sig.

2. Hurtig opførelse

Pavillonmoduler, der er fremstillet på forhånd, kan både blive samlet og installeret langt hurtigere end almindelige bygninger. Dermed sparer du både penge, tid og diverse ressourcer, når du vælger at leje en pavillon.

3. Nem udvidelse

Hvis din virksomhed normalt holder til på et kontor, der nu er under ombygning, er du muligvis nervøs for, hvordan I skal få klaret jeres arbejde, mens ombygningen står på. Det er altid irriterende midlertidigt at skulle rykke lokaler, men med pavillonbyggeri er I i det mindste sikre på en fremragende erstatning for den permanente pladsløsning. Pavillonmoduler findes i et væld af former, og designet af netop jeres er helt op til dig.
Får I pludselig brug for mere plads? Så er det bare om at bede den byggeansvarlige om at fremstille et supplerende modul.

4. Den lave pris

Slutteligt er det typisk billigere at leje en pavillon end for eksempel at skulle leje lokaler et sted ude i byen. Og i modsætning til allerede opførte kontorbygninger, kan du få opført din pavillon dér, hvor det passer dig. Så kig på leje af pavillon hos FOCUS Moduler A/S.

Klik eventuelt ind på FOCUS modulers hjemmeside hvis du gerne vil vide mere om deres tilbud inden for pavilloner og lignende modulbyggeri til kontor, erhverv, daginstitution etc.