Michel Design Works

Af Kevin - 03 Jan 2022

Det amerikanske mærke Michel Design Works er kendt i hele verden for deres skønne blomsterserier, som spreder glæde i mange hjem med smukke blomster motiver of farver.

Bruce og Deborah Michel som er parret bag mærket i USA, har i mere end 30 år fremstillet smukke og partiske produkter inden for sæber, dufte til hjemmet, servietter, bad & krop, skåle og fade i melamin, køkkentekstiler og boliginteriør. Det hele startede med en smukt illustreret dagbog kaldet ”Our Country DiaDagbog MDWry”, som stadig sælges. Nye og interessante ideer fulgte og i dag udgør mange af deres produkter et inspirerende og luksuriøst univers af lækre skumsæber, håndcremer, tekstiler, duft lys, fade, skåle of flere andre nydelige ting til boligen og den personlige pleje. Michel Design Works forhandles overalt i verden og med den kloge elefant som logo, er der sat stor fokus på, at alt skal være præsentabelt, brugbart og miljøvenligt. De eksklusive produkter giver et pift af liv, farve og hygge med de flotteste motiver og lækre materialer.

Det globale brand har ry for sine unikke og luksuriøse, men alligevel prismæssigt rimelige varer, inspireret af Deborah Michels livlange kærlighed til engelsk og fransk kunst fra det 18. og 19. århundrede.

Hos BittenCph er der ingen tvivl om, at den lækre skumsæbe er en kæmpe favorit – en virkelig lækker skummende håndsæbe med aloe vera og sheabutter. Den er utrolig behagelig og plejende at bruge, samtidig med at den dufter skønt og tilfører med sin dekorative flaske en helt personlig stil og stemning til rummet. Overkommelig luksus til dig selv eller til en du holder af, som er den helt rigtige gave – valgt med kærlig omsorg.

De dejlige skumsæber er alle i rejsestørrelse – så du nemt kan tage din yndlingssæbe med i kufferten.

God service hos Bitten Cph

Når du køber varer fra Michel Design Works inde på bittencph.dk, er du altid i gode hænder. Vi hjælper dig altid gerne, hvis du har spørgsmål eller lignende, og vores kunder har altid førsteprioritet. Brug for eksempel ”Hjælp” funktionen nede i højre hjørne til at stille os spørgsmål, og vi vil gøre vores bedste for at svare hurtigst muligt. Vi bestræber os desuden på hurtig levering. Som udgangspunkt bliver vores varer afsendt indenfor 1-5 arbejdsdage. Så hop ind på vores hjemmeside og dyk ned i vores bredde sortiment af produkter af god kvalitet indenfor velvære og livsstil. God fornøjelse med valget af de skønne produkter fra Michel Design Works.