Med Heatlets og Scandbio træpiller fra www.jyskbiobrandsel.dk er du sikret god varme i hjemmet

Af Kevin - 28 Feb 2022

Jysk Biobrændsel er en forretning, der forhandler miljøvenligt brændsel til billige penge. Dette tager kvaliteten dog ikke skade af, da kun de mest kvalitetsbevidste mærker på markedet føres på www.jyskbiobrandsel.dk. Få fingrene i produkter som Heatlets eller Scandbio træpiller, der alle leveres gratis indenfor 2-5 hverdage!

Scandbio træpiller laves af restprodukter fra skovindustrien

Blandt udvalget af biobrændsel finder du blandt andet Scandbio træpiller. Scandbio træpiller er, som navnet måske antyder, af skandinavisk oprindelse – nemlig direkte fra Sverige – hvilket også betyder, at de er af høj svensk kvalitet. Dette kommer til udtryk i et utroligt lavt fugtindhold, der medvirker en fantastisk god brændværdi. Dette skyldes blandt andet, hvordan Scandbio træpiller lagres og tørres, der både giver dem deres høje kvalitet og lidt mørkere farve. Pillerne laves af restprodukter fra skov- og savværksindustrien. Dette betyder, at flis og spåner presses sammen under højt tryk og efterfølgende formes til de små træpiller, du fyrer op derhjemme med. Scandbio træpiller er udelukkende fremstillet af restprodukter fra ansvarlige leverandører, der er certificeret i henhold til både FSC og PEFC samt sikrer genvækst. Både forhandlere og forbrugere kan dermed føle dig trygge ved at tage del i en proces, der tilgår miljøet med ansvarlighed.

Vær sikret en høj kvalitet, når du vælger Heatlets træpiller

Heatlets er et af de andre populære mærker indenfor kategorien træpiller, der forhandles hos Jysk Biobrændsel. Disse kommer i enten standard eller premium kvalitet, der begge forhandles til meget fordelagtige priser. De strenge krav en Heatlets træpille skal leve op til betyder, at du er sikret fantastisk høj kvalitet, uanset hvilken type Heatlets træpiller du vælger. Disse krav omfatter blandt andet miljøbestemmelser og andre former for miljømæssige certificeringer, der sikrer et solidt og miljøbevidst produkt. Heatlets træpiller er ENplus A1-certificerede, hvilket er en af de strengeste certificeringer indenfor denne type af biobrændsel og et udtryk for pillens kvalitet. Nogle af karakteristikaene ved en Heatlets træpille er den høje brændværdi og dermed det lave vandindhold. Når et produkt kommer i høj kvalitet, betyder det, at man også ofte får mest muligt ud af sin investering. Dette gælder også for Heatlets træpiller! I sidste ende sparer du dermed penge ved at investere i træpiller fra Jysk Biobrændsel, især hvis du sammenligner med køb af træpiller i lavere kvalitet. Mere specifikt sælges Heatlets træpiller i både 6 og 8 mm, og de leveres altid helt gratis på bare 2-5 hverdage.

Besøg derfor www.jyskbiobrandsel.dk, hvis du ønsker at investere i miljøbevidst biobrændsel til priser, der bestemt er pengene værd!