Mangler du et stillads til dit hjemmeprojekt?

Mange forbinder et stillads med noget, der står ved byggerier, hvor enten malere, tømrere eller murere skal op i nogle høje højdemeter for at arbejde. Noget, som kun er på byggepladser. Dog kan et stillads også bruges, hvis du er i gang med et hjemmeprojekt eller en mindre opgave for en kunde. Især et stillads som et rullestillads, der fungerer rigtig godt til hjemmeprojekter, hvad end det er indenfor eller udenfor.

Hvad er et rullestillads?

Et stillads, der kan rulle. Det er, hvad et rullestillads er. Men det er super effektivt at bruge, hvis du kun har meget lidt plads, men alligevel skal op i højden for at male, renovere, spartle eller noget fjerde. Fordelen ved et rullestillads er også, at det kan fås i mange størrelser, alt efter hvor meget plads du bøvler med. Nogle kan komme helt op til 12 m, andre op i 8 m og de forskellige rullestilladser kan fås i forskellige bredder.

Men måske du tænker: “De ruller jo, er det så sikkert?” Selvom rullestillads kan rulle, ruller det ikke, når du står på det. Er du stadig usikker at bruge det? Så kan det være en god ide, at du sætter et sikkerhedsrækværk op omkring rullestilladset, som skaber et ekstra godt og fastholdt fundament omkring det.

Kan man leje rullestillads i Aalborg og omegn?

Hvad end det er det ene eller det andet stillads i Ålborg og omegn, som du står og mangler, er der altid mulighed for at finde en god og fleksibel løsning, der kommer dig til gode. Der er stilladser til ethvert projekt hos forskellige udlejningssteder.

Derudover er det en fordel, at udlejningsstederne ofte er meget opmærksomme på den generelle og bedste sikkerhed for dig og dit projekt, og at du kan få netop det helt rette tilbehør, du skal bruge til at løse opgaven.