LEDsale hjælper med LED-belysning til haven

Af Kevin - 23 Aug 2021

Johannes og Morten var 2 kollegaer som var ude og spise på Jensens bøfhus. De spekulerede over om de skulle starte deres egen virksomhed, fordi de altid stræbte efter at optimere deres produkter for kunden. De faldt senere på aftenen i snak over dårlige oplevelser med LED produkter på nettet, hvor de 4 år senere mødtes igen, og tog den beslutning at overtage LEDsale i 2012. Gutterne var fyldt med entusiasme, og ville give sig 110% for at skabe en god forretning. Det var et perfekt match, hvor de på baggrund af tidligere oplevelser kunne optimere LEDsale’s hjemmeside, og tilbyde den bedste kundeservice, billige priser og et kæmpe udvalg af produkter. LEDsale er i dag en virksomhed, som har stor ekspertise indenfor salg af LED- belysning.

 

Hvorfor vælge LED-belysning?

Der er mange gode grunde til valg af LED-belysning. For eksempel har LED lys en markant bedre levetid. Derudover har de en stor fordel, da de ikke er lige så følsomme overfor rystelser eller temperaturskift. Ved valg af LED mindsker man samtidig risikoen for brand, selvom pæren fra start af giver fuld lysstyrke med det samme. Ikke mindst, så er LED-belysning mere miljøvenligt, da de ikke indeholder de store mængder af kviksølv og bly, som en spare pærer gør. Spare pærer er oven i købet giftige grundet kviksølv- og fosfor gasserne. Kviksølv er det farligste metal der findes, og må ikke indåndes. Dermed er der endnu en grund for at vælge LED-belysning, da de ikke indeholder den form for giftige gasser.

 

LEDsale er sommerklar

LEDsale tilbyder et hav af produkter blandt andet akvarie lys, havebelysning, LED lyskæder, LED spotlys og meget mere. Deres store sortiment af havebelysning er specielt populært her til sommer. Det havebelysning som LEDsale tilbyder er nemlig perfekt til dig, som gerne vil pynte terrassen eller dine udendørs arealer. Ved brug af havebelysning fra LEDsale vil det nemlig være muligt, at fremhæve ens have eller hus. Lige meget hvad du går og drømmer om, så opfylder LEDsale alle dine behov for havebelysning.