Køb et dansk produceret RTB pillefyr

Har du et gammelt fyr der trænger til at blive udskiftet? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Med et RTB pillefyr får du et fyr med en masse fordele, samtidig med at du får en 3 års garanti på dit anlæg. Når du modtager anlægget er alt samlet og du skal egentlig bare sætte fyret op og du vil derfor spare omkring 2-3 timers arbejde. Du får også mulighed for at kunne trække askeskuffen ud af fyret uden at det kommer til at svine, så er det en stor askeskuffe, der først behøves at blive tømt efter afbrændning af 3 tons piller. Det er bare nogle af de fordele der er ved et RTB fyr. Gå derfor ind og køb dit RTB pillefyr allerede nu.

RTB – Dansk produceret fyr

RTB fyret er produceret i Danmark og lavet til at tilgodese din skorsten, samtidig med at den har højst mulig virkningsgrade. Derfor er det et afgangsrør på ca. 100mm og 10 og 16 kW RTB, det er med til at sikre et højere flow på et 130mm og 150mm røgrør. Udover det så er kedlen konstrueret så den giver et minimums trykfald i røgkøleren. På den måde opnår du også en højere temperatur på røgen uden at du taber energi. Det hjælper dig derved med at spare penge på en installation af en ny skorsten. Med kedlens unikke design er det også muligt at gøre brug af lavtemperatur drift.

Få hjælp til at købe et RTB pillefyr

Det kan godt være svært at skulle ud og købe et nyt RTB pillefyr, det vil derfor være en god ide at høre eksperter til råds, da der er mange forskellige ting, der skal gøres rigtigt. Der findes også et stort udvalg af RTB pillefyr, så det er derfor også svært at finde ud af, hvilket du skal købe. Men grundet det store udvalg er det også sikkert at du finder noget, som passer på netop det behov du skal have dækket. Gå derfor på opdagelse i det store udvalg af RTB pillefyr og spørg om hjælp, hvis der er noget du er i tvivl om.