Annonce-banner

24. februar 2022

Køb dine ståltagplader og stålprofiler til erhverv hos Profilmetal A/S

På profilmetal.dk finder du alt det, du skal bruge inden for ståltagplader og stålprofiler til  virksomheder og erhverv. Har du for eksempel brug for en stålfacade til opførelsen af en carport, en tilbygning eller et skur? Læs mere her i artiklen eller kontakt dem i dag for vejledning og priser.

Få op til 40 års garanti på dine ståltagplader fra www.profilmetal.dk

Hos Profilmetal A/S har de et bredt udvalg af facade- og tagløsninger til virksomheder og erhverv. Her kan du blandt andet vælge mellem ståltagplader, tagstensplader og forskellige typer facader til tilbygninger, skure og carporte. Hvis du er på udkig efter et godt produkt til en god pris, er deres hjemmeside et rigtig godt sted at starte. De fremstiller selv deres profilerede ståltagplader på deres egen fabrik, og de har derfor en stor viden og erfaring inden for området, både når det kommer til selve produktionen, materialerne samt håndteringen af tagpladerne. Derfor kan de både vejlede dig i dit valg af ståltagplader, samtidigt med at de leverer billige ståltagplader af en høj kvalitet. Udover prisen er der mange andre fordele ved at anskaffe sig et ståltag, blandt andet at der er tale om et holdbart materiale, så taget kan holde i helt op til 60 til 100 år. Sammenlagt med, at ståltagplader kræver et minimalt vedligehold, og at et ståltag er 100% genanvendeligt, gør det denne type tag til en rigtig god investering. Du får desuden helt op til 40 års garanti på deres profilerede stålplader. Deres ståltagplader fås i to forskellige stålprofiler, ståltrapez og sinusplader, hvor sidstnævnte har en karakteristisk buet profil, der fås i forskellige størrelser. Tøv ikke med at klikke dig ind på profilmetal.dk og læs meget mere om de mange fordele og muligheder.

Sinusplader og ståltrapezplader – stålprofiler i flere typer og størrelser

Som nævnt ovenfor fås deres stålprofiler i to forskellige typer, nemlig sinusplader og ståltrapez plader. Med en trapez stålprofil har du to typer stålplader i én, idet denne type stålprofil både kan bruges som tagplade og som facadeplade. Her er der mange muligheder i forhold til størrelsen på pladerne samt størrelsen på selve stålprofilen, der blandt andet fås i størrelserne TP19, TP20 og TP35. Der er dermed en god mulighed for at finde stålprofiler, der passer til netop dine behov, både med hensyn til både udseende og anvendelse. Hvis du er på udkig efter stålprofiler til en facade, kan det være en god ide at kigge nærmere på deres kategori med stålfacader, hvor du får et overskueligt indblik i de forskellige muligheder. Profilmetal er desuden meget behjælpelige med at rådgive dig og svare på dine spørgsmål, når du kontakter dem på enten +45 56 63 02 22 eller info@profilmetal.dk.