Køb dine nye havemøbler hos Direkte Import

Tid til nye havemøbler? Så ret blikket mod Direkte Import. Her fås haveborde i teaktræ sammen med en lang række andre typer af træhavemøbler, der passer ind i de fleste danske haver. Læs videre her, hvis du vil høre mere om havemøbler i træ og den høje kvalitet de forhandles i på www.direkteimport.dk

Havebænk, solvogn eller cafébord – find smukke træhavemøbler på www.direkteimport.dk

Træhavemøbler er altid et sikkert valg. Har din have derfor brug for et nyt spisebord, nye havestole eller en flot bænk, bør du overveje at købe en model i træ. De flotte træhavemøbler, der forhandles hos Direkte Import produceres alle i lækkert teaktræ eller miljøvenligt genbrugs teaktræ. De er derfor perfekte til dig, der mangler lidt naturlig varme og charme til at fuldende din flotte have. Træhavemøbler har det nemlig med at falde naturligt ind i omgivelser med mange planter og træer, hvilket er præcis derfor, de har en så beroligende effekt. Find for eksempel en bænk i teak i forskellige længder i udvalget af træhavemøbler på www.direkteimport.dk. Vil du hellere kunne slænge dig i solen på varme dage, fås også en flot solvogn med teak lameller. Det store udvalg stopper dog ikke der. Du kan finde alt fra gulvfliser og caféborde til bademåtter og plankeborde i det populære materiale hos www.direkteimport.dk.

Køb haveborde i træ eller Artwood

I sommermånederne er de danske haver intet uden deres haveborde. De mange haveborde fungerer nemlig som omdrejningspunktet for middage og hygge, og prydes selvfølgelig af alt fra koldskål til store grillmiddage. Hos Direkte Import ved man, hvor vigtige samlingssteder haveborde er, og derfor forhandles mange forskellige modeller i mange designs og farver. Køb for eksempel runde haveborde i enten sort eller træfarvet Artwood. Det smarte ved Artwood er, at det ikke behøver nogen form for vedligeholdelse, og derfor sagtens kan stå ude, når vejret svigter en smule. Vil du dog helst holde dig inden for kategorien træhavemøbler, fås også flere haveborde i det populære teaktræ. Du finder både mindre caféborde, større rektangulære borde og runde haveborde, sådan at der altid er modeller at vælge imellem, der passer jeres specifikke have og behov. Er I for eksempel typerne, der ofte har mange gæster på besøg, er aflange haveborde med mange siddepladser et oplagt valg. Er dette ikke tilfældet, fordi I bare er to, eller fordi I aldrig får alt for mange gæster på besøg ad gangen, er et mindre cafébord den perfekte løsning. Haveborde fra Direkte Import er derfor for alle — uanset smag og behov!