Køb din nye træbænk og matchende havemøbelovertræk på havehobby.dk

Havehobby.dk er en omfattende webshop med en masse spændende grej til haven såsom udendørs belysning, campingudstyr, drivhuse m.m. Derudover har de også mange flotte bænke i træ samt forskellige former for havemøbelovertræk. En træbænk på Havehobby.dk kan fås i flere farver herunder lysebrun, en rødlig brun og en version, der er lavet i massivt fyrretræ. Mangler du udstyr eller møbler til haven, så kan du sikkert finde det, som du er på udkig efter, hos dem. Deres slogan er: ”Sammen skaber vi den unikke have.” De leverer kun til brofaste øer herhjemme. Derudover har de gratis fragt på biobrændsel samt fragt til pakkeshop fra 49 kr.

Pryd haven med en flot træbænk i høj kvalitet

Køb online hos Havehobby.dk, hvor du kan se deres store sortiment af forskellige møbler og udstyr til haven. Der er et stort udvalg af lækre træ-, park- og havebænke i lyst og mørkt træ. De udvalgte bænke kommer i forskellige størrelser. Der er af den grund mulighed for at købe en træbænk til 2 personer, 3 personer og et større bænkesæt, der er oplagt at spise ved. Overvejer du en transportabel variant, så kan du også købe en sammenklappelig og foldbar træbænk. Du bør også have vedligeholdelsen med i tankerne, når du skal vælge, hvilken version der vil passe dig bedst. Køber du en ubehandlet træbænk, så er det ekstra vigtigt at give den olie. Det sikrer, at den er modstandsdygtig over for fugt og regn. Det samme gør sig gældende ved en malet bænk. De er til gengæld mere hårdføre over for det danske vejr og våde klima. 

Et havemøbelovertræk beskytter mod vind og vejr

For at beskytte dit havemøbel så kan købe du et havemøbelovertræk, et cover eller en presenning. Et havemøbelovertræk er lavet til at trække hen over møblet, så levetiden forlænges, og du samtidigt undgår forårsrengøringen. De enkelte modeller er enten vandafvisende eller vandtætte. Det ønskede havemøbelovertræk kan benyttes til både loungemøbler, havemøbelsæt, liggestole m.m. De kan købes i forskellige materialer og farver til sol-ø, havehynder, havemøbler m.m. Det tæller flere varianter i antracit. Havemøbelovertræk fra Havehobby.dk holder længe og forhandles i en god kvalitet. De er lavet i polyester, så overtrækkene bevarer deres farve og facon bedst muligt.

 

Der er et stort udvalg af møbler til haven, brugskunst og alt muligt spændende for haveelskere på Havehobby.dk. På webshoppen kan du finde alt om havedesign og haverelateret brugskunst. Derudover forhandler de også mange typer havebænke såsom en træbænk, en stålbænk og en havebænk med eller uden hyndeboks. Det kan desuden være en fordel at købe et havemøbelovertræk, der giver ekstra beskytte. Alle overtrækkene er enten vandafvisende eller vandtætte.