Annonce-banner

28. juli 2021

Køb af vildmarksbad til haven: Sådan finder du det rette

Har du forelsket dig i idéen om et vildmarksbad i haven eller på terrassen? Et vildmarksbad emmer af hygge, luksus og velvære, og det bliver mere og mere populært at investere i et. Det er om end et stort køb, og der er mange ting, du skal tage højde for, hvis du vil være helt sikker på at vælge det helt rette bad til dine behov og ønsker. Lad denne guide fungere som en vejledning, når du skal vælge, hvilket vildmarksbad du skal købe.

Skal jeg vælge et vildmarksbad i træ eller glasfiber?

Først og fremmest skal du gøre op med dig selv, hvorvidt du ønsker et klassisk, traditionelt vildmarksbad eller et vildmarksbad i glasfiber. Sidstnævnte er i den grad blevet en populær løsning.

Her er et par af fordelene ved at vælge glasfiber til dit udendørs badekar:

  • Der er mindre vedligeholdelse.

  • Du opnår samme følelse af komfort og luksus ved brug.

  • Der er mulighed for installation af ekstradele såsom boblebad eller LED-lys.

  • Det er let at rengøre.

Hvor skal vildmarksbadet placeres?

Du skal også overveje, hvor du ønsker at placere dit vildmarksbad i haven. Det kan være på terrassen eller i haven. Det vigtigste er, at karret bliver placeret på et solidt og holdbart underlag. Karret er ikke bare sådan lige at flytte rundt på, når det først er placeret, hvorfor du skal overveje placeringen af karret nøje.

Tag højde for dit budget

Priserne på vildmarksbade spænder bredt og afhænger blandt andet af, hvilken type vildmarksbad du er på udkig efter. Hvis du er villig til at gå på kompromis, kan du sagtens få et anstændigt vildmarksbad til en pris, som stort set alle kan være med på. Investerer du lidt flere penge i et vildmarksbad, kan du også få flere ekstradele med, hvilket gør oplevelsen lidt mere luksuriøs.