Kender du til plantemåtter?

Af hus-haand - 17 Sep 2023

Der er ikke noget så tidskrævende havearbejde, som at ordne ukrudt, slå græsset og bekæmpe uønskede planter. Det kan du undgå, hvis du i stedet for at så græsset frit, bruger plantemåtter når du vil anlægge ny vegetation. Det er ligegyldigt, om du gerne vil lave et naturskønt område i midten af en rundkørsel, skabe grønne farver og blomster på en lille bakketop eller måske en grøn oase i en park – så kan du fågavn af plantemåtter. Hvis du vil høre mere om plantemåtter, kan du læse med her.

Den skønneste have – nemt

Du kender helt sikkert til at gå forbi en velholdt og flot have. Når det hele bare står snorlige og flot, får man selv lyst til at gå i haven. Men der kan gå mange timer med at luge ud, fjerne ukrudt og slå græs, og den tid kan du spare dig selv for, hvis du i stedet køber plantemåtter. Dem kan du nemt udrulle i de områder, hvor du gerne vil have beplantning, og dermed spare dig selv for en masse tid og besvær. Det er lidt som at forestille sig en have, som slet ikke kræver vedligeholdelse. Dog er plantemåtter ikke som kunstgræs, for planterne er ikke kunstige, men levende – så du slipper ikke helt for at skulle passe på beplantningen, men i sammenligning med en normal have er tidsforbruget og besværet minimalt.

Et væld af muligheder

Plantemåtter kan du få i rigtig mange forskellige størrelser, typer og med forskellige slags beplantning – det er næsten kun fantasien, som sætter grænser. Det store udvalg af forskellige plantemåtter kan du se på hjemmesiden, eller du kan besøge virksomheden fysisk i Slagelse. Måske er du lidt i tvivl om, hvorvidt plantemåtter er en løsning for dig – og så kan du tage kontakt og få god vejledning, så du får købt de helt rigtige plantemåtter.