Indret terrassen efter både varme og kolde dage

Hvis du bor i Danmark, så er du formentlig allerede indforstået med, at det aldrig er helt til at regne med vejret. Særligt i sommermånederne skal du være forberedt på lidt af hvert, hvis du ikke pludselig vil blive overrasket. Den ene dag kan der være hundekoldt, og den næste kan der være brandvarmt.

Når du derfor indretter din terrasse, kan det være en god idé at indretter efter både de varme og de kolde dage, så du kan nyde at være udenfor, så ofte du vil.

Indret efter varmen

Når du indretter din terrasse efter de varme dage, så vil det ofte være med et ønske om både at kunne nyde solen og at kunne trække dig tilbage og slappe af i skyggen.

Med en glatz parasol kan du let slå lidt skygge op, så det er til at holde de lange varme dage ud. Samtidig vil det også være let at pakke parasollen sammen igen, hvis du alligevel gerne vil have lidt sol.

På de varme dage er det naturligvis vigtigt at få rigeligt væske. Derfor kan du også overveje at stille et bord med noget vand, så der altid er noget at tage af. Du kan overveje at stille en minibar på terrassen, så du aldrig skal gå på kompromis med drikkevarernes temperatur.

Indret efter kulden

Det er selvfølgelig ikke alle dage, at du kan være så heldig at få varme. Mest almindeligt er det nemlig at opleve nogle kolde eller køligere dage indimellem. På disse dage skal det også være rart at sidde ude på din terrasse.

Med en terrassevarmer vil du altid have mulighed for at være tæt på en varmekilde, så du ikke så let kommer til at fryse. Selvom temperaturen ikke gør det behageligt at være ude, kan den friske luft alligevel være dejlig. Du kan også lægge nogle tæpper.