Indret spisestuen med blå blomst flettet

Er du helt vild med blå mega riflet fra Royal Copenhagen? Men ønsker du at gå lidt en anden vej, uden at afvige for meget fra det fine design? Så burde du måske overveje blå blomst flettet fra selvsamme brand. Det er nemlig, ligesom blå mega riflet, et yderst flot porcelænsstel med de smukkeste blå blomster. Forskellen er selve blomsternes design samt deres størrelse. Vælger du nemlig at købe blå blomst flettet fra Royal Copenhagen, får du et stel, der har noget større og langt færre blomster sammenlignet med blå mega riflet. Stellet er mindst lige så flot og ikke mindst populært, og så er det desuden et stel, der ikke længere er i produktion, hvorfor du kun kan købe det antikt. Og lyder det som præcis det stel, du har gået og drømt om? Så køb blå blomst flettet her.

 

Hvordan spotter jeg blå blomst flettet stellet?

Blå blomst flettet er altså et smukt blåmalet stel fra Royal Copenhagen. De blå blomster er en af Royal Copenhagens ældste dekorationer på porcelæn, og stellene med disse blomster er ligeledes nogle af de mest populære i hele Danmark. Kendetegnet for dette stel er den flettede kant, der er rundt i porcelænets kant. Det er desuden noget af det, der får det til at skille sig ud fra de andre stel med lignende design. Men når det så er sagt, så er det stadig et utroligt populært stel, og efterspørgslen på blå blomst flettet er stadig utroligt stor. Det er et stel, som er tidsløst og passer ind i den moderne indretning såvel som den mere klassiske. En anbefaling herfra er: vær kreativ og udforsk de mange muligheder, der findes med de smukke blå blomster.

 

Opbevar dit blå blomst flettet stel i et vitrineskab

Som sagt er det et utroligt populært og ikke mindst smukt stel, og det er derfor også et stel, der er synd at gemme væk bag skabslåger. Køb i stedet et flot vitrineskab med glaslåger, som du kan have stående i din spisestue. Således kan du opbevare dit blå blomst flettet stel deri, og det kan være til udstilling for dig selv og alle, der kommer i dit hjem. Det betyder, at din spisestue vil være flot pyntet hele tiden – også når middagsbordet ikke er dækket op til den helt store middag.