Indret dit hjem med marmorgulve

Gennem de seneste år er marmor blevet et mere og mere populært materiale, når det gælder materialer til hjemmet. Fra bordskånere til gulve – marmors popularitet er ikke til at tage fejl af. Materialet ser luksuriøst og eksklusivt ud, og det kan nemt indgå i indretningen af et hjem. Marmor fungerer godt som det bærende element og som dét, der skal fange folks opmærksomhed. Men det kan også bruges som en fin detalje, der går igen gennem hjemmet.

Marmor er en kalkstensart, der fås i mange forskellige farver og nuancer. Du kan således vælge at indrette dit hjem med stilet, koksgrå marmor eller med eksklusiv, cremefarvet marmor.

Marmor på badeværelset

Hvem har ikke set billeder og film, hvor marmor pryder hotellobbyer eller badeværelser? Hvem har ikke drømt om at indrette dele af sit eget hjem sådan? Måske drømmer du om et badeværelse med marmor på gulvet eller i og omkring brusenichen. Det er ikke svært at få et marmorbelagt badeværelse til at se luksuriøst ud, ved blot at tilføje detaljer med f.eks. sølv- eller guldoverflade.

Slibning af marmor- og betongulve

Selvom der er tale om hårdføre materialer, bliver alle stengulve med årene slidte, og overfladen kan ende med at se mat ud. Som privatperson er det ikke nemt selv at renovere et stengulv, da hårdt og tungt materiale kræver tunge maskiner. Besøg Jysk Gulv her, hvor du kan komme i kontakt med dygtige medarbejdere, der kan hjælpe dig med at renovere dit gulv.

Stengulve er et populært valg blandt mange, og især inden for erhvervslivet. Ofte bruges betongulve bl.a. i fabrikker i lagerbygninger. Da beton er meget slidstærkt, egner det sig godt til netop disse steder, da der ofte bliver arbejdet med tunge maskiner. Når betongulve skal renoveres, er det nødvendigt at bruge em diamantsliber. En diamantsliber klarer både slid og revner i stengulve.