Hold lyden nede med tæppefliser

Af hus-haand - 15 Jun 2021

Et dårligt akustisk indeklima kan i værste fald give hovedpine, koncentrationsbesvær og/eller stress. Hvis det er noget, man bruger meget tid i – som for eksempel på arbejde – så øger det naturligvis risikoen for at ramme en.

Derfor er indeklimaet rigtig vigtigt, og det spiller også en essentiel rolle i arbejdsglæden og produktiviteten blandt ens medarbejdere. Heldigvis er tæppefliser en hurtig og simpel løsning for de virksomheder, der oplever problemer med et dårligt akustisk indeklima.

Herunder kan du læse nogle af de mange fordele ved tæppefliser, og hvor tæppefliser især er godt egnet.

Gode placeringer til tæppefliser

En af de største fordele ved tæppefliser er deres støjdæmpende funktionalitet. Derfor kommer tæppefliser også for alvor til sin ret på kontorer, i banker eller i receptioner, hvor det vrimler med gæster, telefonopkald og andre høje og pludselige lyde.

Samtidig kan man få tæppefliser i god kvalitet, som sikrer, at tæppet forbliver pænt, selvom spandevis af fodsåler og stole bevæger sig rundt på det dagligt.

Derudover fungerer tæppefliser også rigtig godt til vuggestuer, børnehaver og skoler, hvor lydniveauet naturligvis også rammer et højere decibel end mange andre steder, og der ville tæppefliser altså også komme til sin ret. Samtidig ved man også, at der er mulighed for, at børn og unge kan spilde en gang eller to om dagen, men det er muligt at få tæppefliser, der er antismudsafvisende, så spild og snavs ikke trænger ind i tæppet og i stedet forbliver på overfladen, hvor det kan gøres rent.

Skulle uheldet være ude, og der kommer en plet, der simpelthen ikke kan fjernes, så opnår man med tæppefliser også den store fordel, at én beskidt tæppeflise nemt kan fjernes og erstattes med en ny. Af den grund ville sådan et tæppe også fungere rigtig godt til restauranter, caféer og kantiner, hvor der i ny og næ kan falde noget af tallerkenen og ned på gulvet.

Sidst men ikke mindst kan tæppefliser også fungere rigtig godt til museer, biblioteker og andre kulturhuse, hvor de ofte store gulvarealer skal afspejle kreativitet og inspiration. Den kreativitet er der blandet rig mulighed for at fremme med tæppefliser fra Fletco Carpets, hvor der er former, farver og strukturer til den helt store guldmedalje.