Historien bag det populære Montana skab

Af Kevin - 30 Aug 2021

Montana Furniture er en familie drevet virksomhed, som blev etableret i 1982 af Peter J Lassen. Tanken bag det fantastiske design er at alle har et behov for frihed, og hvor det personlige rum er i fokus. Med Montana skab får du muligheden for at skabe det rum, og udtryk som passer lige præcis til dig. Alle Montana skab er produceret og designet i Danmark. Der er meget høje standarder for den danske virksomhed, så de kan sikre sig dit Montana skab kan holde resten af livet. Virksomheden tænker også på miljøet, da de i deres produkter kun har brugt vandbaserede lakfarver. Dette gør at det ikke indeholder miljø- eller sundhedsskadelige opløsningsmidler. Derfor kan virksomheden også sige at de er en af de første virksomheder i Europa som har modtaget det officielle miljømærke nemlig EU blomsten.

Stor frihed med Montana skab

Virksomheden har et bredt udvalg, og kan varierer fra Montana reoler, Montana skænke til Montana skab. Som nævnt så giver Montanas produkter dig en stor frihed, da de kan sammensættes i mange forskellige løsninger på grund af designet. Designet giver muligheden for at ændre, tilpasse eller eksperimentere, alt efter dit behov. Lige meget om du har brug for en praktisk opbevaringsløsning med låger og skuffer, som vi kender det, eller man vil have en reol med åbne rum til fremvisning af dekorationer som vaser eller krukker for eksempel. Lige meget hvad du har i tankerne, så kan du sammen med Montana finde løsningen. Produktet findes i 40 forskellige miljøvenlige farver.

Personliggør dit hjem med Montana skab

Montana skabe tilbyder en bred variation af deres størrelser og dybde i skabene. Dette betyder at lige meget hvilken løsning du søger, så har du muligheden med Montana skabe. Om det er høje eller lave skabe du har behov for, så vil du kunne få tilpasset dine ønsker. Møblerne kan også bruges til at til entreen, hvor man kan byde gæsterne velkommen til et flot, og personlig entre. Montana skab gør det nemt at holde orden, og indrette sit hjem. Så hvis du er en kreativ sjæl, og kan lide at personliggøre dit hjem, så er Montana skab lige noget for dig.