Herning Dyreklinik prioriterer din kæledyrs sundhed højt

Ved Herning Dyreklinik prioriterer de din kæledyrs sundhed højt. De ønsker at tage ansvar for dit kæledyrs sundhed – hele dyrets levetid. De har en stor passion for både dig og dit kæledyr, og sætter en ære i at både du og dit kæledyr føler jer trygge ved at komme hertil. Herning dyreklinik er et af de få dyreklinik der tilbyder denne type service. Vores dygtige og erfarne dyrlæger står klar til at tage godt imod jer. Du kan her på siden læse mere om de services, de tilbyder her hos Herning Dyreklink. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille en tid. Læs mere inde på deres hjemmeside og se de mange fordele ved at vælge Herning dyreklinik.

God behandling og en positiv oplevelse

Det er meget vigtigt for os, at du som kunde føler dig godt behandlet og har en positiv oplevelse, når du besøger vores dyreklinik. Du kan altid kontakte os, hvis du har spørgsmål eller bekymringer omkring dit kæledyrs sundhed. De står altid klar til at hjælpe og vejlede dig. Du er også altid velkommen til at bestille en tid, hvis du ønsker at komme og besøge os. På den måde kan de sikre os, at du får den bedste behandling og oplevelse hos Herning Dyreklinik. Herning Dyreklinik ligger centralt i Herning, så du har nem adgang til at komme til os. De ligger blot 5 minutters gang fra banegården og 10 minutters gang fra centrum. Du finder dem på Mejlbyvej 60, 7400 Herning. De har åbent alle hverdage fra 8-16.30. Lørdag og søndag har de lukket.

Dit kæledyr er altid i trygge hænder

Dit kæledyr er altid i trygge hænder, når det er i vores dyreklinik. De tager os god tid til at lytte til dine bekymringer og behov, og de vil altid gøre vores bedste for at give dit kæledyr den bedste behandling. De har en stor passion for både dig og dit kæledyr, og sætter en ære i at både du og dit kæledyr føler jer trygge ved at komme hertil. Herning dyreklink står altid klar til at hjælpe dig og dit kæledyr med at komme igennem diverse skader eller problemer. Deres store passion er at sikre god pleje for dyr, og derfor elsker de at behandle og hjælpe til der hvor deres hjerte er.